Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vanja Rupena polugola pleše za Berlusconija

None Foto: 24sata 5

Vanja Rupena i crnogorski model Nena Ristić golišave su plesačice u zabavnom showu na Berlusconijevoj televiziji Canale 5

Na Berlusconijevoj televiziji Canale 5 “Ciao Darwin” je talk show, a za njegovu veliku gledanost zaslužna je i Miss Hrvatske iz '96. godine Vanja Rupena (29). Sa 22-godišnjom crnogorskom manekenkom Nenom Ristić Vanja nastupa u seksi plesnoj točki. Djevojke odjevene u oskudne krpice vatreno plešu i bacaju Talijane na koljena. Sudeći prema pisanjima po forumima, Vanja i Nena Talijane su definitivno prikovale za kauče utorkom navečer kad se prikazuje talk show. Nena Ristić bila je u vezi sa slamateljem ženskih srca, nogometašem Milana Christianom Vierijem - i ostavila ga nakon dva mjeseca. Poslije se navodno spetljala s dvostruko starijim Flavijem Briatoreom, šefom Renaultove momčadi u Formuli 1.
O Vanjinu privatnom životu malo toga znamo. Posljednjih godina u Italiji se bavila manekenstvom, a bila je i zaštitno lice reklamne kampanje proizvođača satova i nakita Breil. U Hrvatskoj je zadnji put nosila reviju prije dvije godine, na Cro-a-porteru.

Komentari (9)
  • Neka cure rade kaj ih volja...samo me malo čudi zakaj njih nitko ne pita kome plaćaju POREZ???? očigledno je((sudeći po komentarima)) da to zanima svakoga...a zarađuju finoo....kome porez?????? hehehee...eehh kaj je lijep ovaj život....samo tko zna....

    22. 11. 2007,   00:16
  • @ prizemlje,Ne zanima nikoga gdje plaća prez i gdje tko šta zarađuje,osim kad netko misli da ima pravo glasati i odlučivati ravnopravno sa onim koji je u sasvim obrnutoj situaciji...ali nije to tema :)

    22. 11. 2007,   15:56
  • O blago nama s našim curkama... šire bratstvo i jedinstvo u susjedstvu... i to svojim guzicama... šta će kome tamo neki talent....samo mrdaj golom guzom. Nek se sklone Ukrajinke pred nama! Hrvatice rasturaju,jeee:))))

    22. 11. 2007,   00:13