Obavijesti

Show

Komentari 7

Vatreni brico ponovno je u akciji: Uredio frizure 'Kaubojima'

Vatreni brico ponovno je u akciji: Uredio frizure 'Kaubojima'
10

Prvi je na stolicu za novu frizuru je sjeo Luka Stepančić, a uskoro se pred vratima kupaonice stvorio poveći red. Odjednom su svi htjeli da ih Boki sredi, kako bi se u što ljepšem svjetlu predstavili za utakmicu s Brazilom

VIDEO

Na domaćem terenu, ovaj put samo stotinjak kilometara udaljen od svog frizerskog salona, ali i dalje u istoj državi, sa škarama i naoštrenom britvom u rukama, Hrvatskim rukometnim reprezentativcima stigao je Boris Lipovac Boki (30).

POGLEDAJTE VIDEO:

Omiljeni frizer 'vatrenih',  došao je urediti naše igrače prije utakmice s  Brazilom. 

- Čuo sam se s Lukom Cindrićem preko društvenih mreža i dogovorili smo se da ih dođem ošišati - rekao nam Boki.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:06

Banjolučanin koji je vlasnik frizerskog salona Boki u Frankfurtu,  četiri je puta ošišao 'vatrene', a sada se, kako kaže, odlučio urediti većinu rukometaša. Došao je u njihov hotel gdje su ga srdačno dočekali.

- Sve je prošlo u najboljem redu. Nije bilo nikakvih komplikacija niti protokola za posjete ili ulazak, lijepo su me dočekali - objasnio je frizer koji je rukometaše šišao gotovo cijeli dan.

Prvi je na stolicu sjeo Luka Stepančić (28), a uskoro se pred vratima kupaonice stvorio poveći red. Odjednom su svi htjeli da ih Boki sredi, kako bi se u što ljepšem svjetlu predstavili za utakmicu s Brazilom.

Nakon što je “riješio” Stepančića, u kupaonicu su jedan po jedan redom ulazili: Manuel Štrlek (30),  Igor Karačić (30), Luka Cindrić (25), Jakov Vranković (25) i drugi, a najveće promijene Boki je napravio na Željki Musi (33) i Marinu Šegi (33) koje je ošišao gotovo na nulu. 

Vjeruje u pobjedu naših rukometaša te osim riječi podrške koje im je uputio u hotelu, bodrit će ih i s tribina.

- Optimističan sam, veliko zajedništvo vlada u reprezentaciji i zato mislim da ćemo osvojiti ovo prvenstvo. Normalno ako ćemo imati sreće, dogurat će rukometaši i do zlata - uvjeren je Boki, a kako svoje frizure radi s ljubavlju smatra da će rukometašima frizure “pomoći” u pobjedi.

Objasnio nam je kako između rukometaša i nogometaša nema prevelike razlike te da i jedni i drugi žele imati sređene frizure, no otkrio nam je kako mu je ipak nogomet poznatiji sport nego rukomet.

- Svaki sport ima svoje čari. Ipak s rukometom sam malo manje upoznat nego s nogometom u kojem sam od djetinjstva, ali volim oboje - govori frizer.

Iako živi u Njemačkoj s kojom će se Hrvatska sutra odmjeriti snage, glasnice u navijanju 'potrošit' će na 'kauboje'.

- Hrvatska je uvijek broj jedan,ipak sam ja hrvatskih korijena - ponosno je rekao Boris. Nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji 'vatreni' ga nisu zaboravili, njihove frizure uređuje i dan danas, a kako je rekao, to mu predstavlja veliko zadovoljstvo.

- Sretan sam što Antu Rebića šišam svaka dva tjedna, a vatrene sam šišao i u Londonu kad je Leverkusen igrao u Frankfurtu, posjetio sam i  Tin Jedvaja i uredio ga, zadovoljan sam - pohvalio se frizer. 

NOVA KARIJERA HANE IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Priznat ću vam kad sam se prvi put poljubila, ali ne pitajte me za operacije'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja