Obavijesti

Show

Komentari 74

Vatreni kupuju stanove u centru Zagreba: Luka Modrić za svoj je izdvojio čak 1,4 milijuna eura...

Vatreni kupuju stanove u centru Zagreba: Luka Modrić za svoj je izdvojio čak 1,4 milijuna eura...
18

Hrvatske nogometne zvijezde kupuju luksuzne kvadrate u centru Zagreba, a svoje sad ima i Luka Modrić. Ranije su svoj dom kupili Zlatko Dalić, Vedran Ćorluka, Andrej Kramarić, Milan Badelj...

VIDEO

Najbolji hrvatski nogometaš u povijesti, Luka Modrić (38), vlasnik je atraktivne nekretnine u srcu Zagreba, penthousea od 220 kvadrata s lođom od 29 kvadrata na vrhu nove zgrade na vrhu Tkalčićeve ulice. Radi se o novoj zgradi visoke kvalitete građene CLT sustavom visoko otpornim na potrese, požare i jak vjetar.

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

U potpunosti je izgrađena od prirodnih materijala poput lameliranog drva koje ne gori i čelika. Nalazi se preko puta Kaptol Centra, s pogledom na vinograde prema zapadu i Zagrebačku katedralu prema jugoistoku. Cijena kvadrata prilikom rezervacije mogla je biti između 6000 i 7000 eura pa ga je Modrić mogao platiti oko 1,4 milijuna eura, piše Jutarnji.

Zagreb: Luka Modrić kupio penthouse u Tkalčićevoj ulici

Zgrada u Tkalčićevoj najveća je u regiji izgrađena CLT tehnologijom, stoji na web stranici investitora, a po istom sustavu gradi se i jedna škola u Petrinji. Ima najviši energetski razred A+. Modrićev se stan sastoji od tri spavaće sobe, tri kupaonice i WC-a, kućnog ureda, gospodarskog prostora, velikog dnevnog prostora s boravkom, blagovaonicom i kuhinjom od 72 kvadrata, kao i dva pripadajuća garažna mjesta.

Prije četiri godine ekskluzivno smo pisali o Modrićevom poduzeću za trgovinu nekretninama u Madridu. Simbolično ga je nazvao "Modrić family SL", a registrirao ga je 30. listopada 2020. godine i tad je bio naveden kao jedini vlasnik tvrtke.

U luksuzu živi i njegov trener, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić (57). On je svoju oazu mira u metropoli pronašao u "Parku Kneževa" gdje je tvrtka VMD izgradila oko deset tisuća četvornih metara stambenih prostora. Unatoč dugačkoj listi čekanja, Dalić se kao vlasnik stana upisao u lipnju 2022. godine.

Dom mu ima 147 četvornih metara i lođu od 8,3 metra. Ima tri sobe, dvije kupaonice, kuhinju i dnevni boravak s blagovaonom. U siječnju 2023. smo neslužbeno doznali da je s garažom od 43 kvadrata iskeširao oko 823.000 eura.

International Friendly - Tunisia v Croatia

Njegov susjed je napadač Andrej Kramarić koji je kupio stan od 155 četvornih metara koji ima dodatnu lođu te garažu od 40 kvadrata.

FOTO Modrić kupio penthouse u srcu Zagreba od 250 kvadrata!
FOTO Modrić kupio penthouse u srcu Zagreba od 250 kvadrata!

Nogometaš Milan Badelj se također ponovio u stan u kompleksu, a njegov ima čak 311,45 četvornih metara u kojem se nalaze četiri sobe, dvije kupaonice, dvije garderobe, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, gospodarski prostor, wc, dok mu je lođa dodatnih 20 kvadrata.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj u društvu supruge i sina prošetao Stradunom

Kako smo ranije doznali, cijena kvadrata ovisila je o položaju stana, no njihova vrijednost išla je iznad pet do šest tisuća eura po četvornom metru.

Dalićev pomoćnik i nekadašnji reprezentativac, Vedran Ćorluka (38), također je uložio novac u jednu zagrebačku nekretninu. Sa suprugom i pjevačicom Frankom Batelić (31) uselio 2021. godine u vilu na Britancu, čija je gradnja započela 2018. Prije tri godine pisali smo da vila, vrijedna gotovo 2 milijuna eura, koja se proteže na tri etaže, ima podzemnu garažu za tri automobila, kao i vanjsko parkiralište.

Pjevačica je jednom prilikom na društvenim mrežama pokazala kupaonicu koja je uređena minimalistički.

Njihova vila bila je nominirana za nagradu "Drago Galić", koja se dodjeljuje za najuspješnije godišnje ostvarenje na području stambene arhitekture. Točnije, nominiran je rad arhitekata Zorana Zidarića i Tomislava Ćurkovića, koji su radili na vili.

Rovinj: Gala Party i koncert i Andree Bocellija za posebne uzvanike
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge