Obavijesti

Show

Komentari 17

Vatreni navijači: Ove zvijezde možete vidjeti na utakmicama

Vatreni navijači: Ove zvijezde možete vidjeti na utakmicama
1

Megan Fox i Justin Timberlake vatreni su navijači Manchester Uniteda, a David Gilmour, vođa grupe Pink Floyd, otkrio je kako nije propustio ni jednu utakmicu omiljenog kluba, Arsenala

VIDEO

Arsenal F.C.

Arsenal F.C. jedan je od najuspješnijih engleskih klubova s prijestolnicom u Londonu. Ovaj nogometni klub uistinu je popularan među slavnim facama. Američki glumac Matt Damon (47) veliki je obožavatelj Arsenala, isto kao i njegov kolega Hugh Laurie (58), poznat po ulozi Dr. Housea. Filmski režiser, producent i glumac Spike Lee (60), glazbenik Roger Daltrey (73) i David Gilmour (71) vođa grupe Pink Floyd otkrili su kako nisu propustili ni jednu utakmicu omiljenog kluba. 

AFP/PIXSELL

Manchester United F.C. 

Manchester United, jedan je od najpopularnijih nogometnih klubova s tri naslova europskih prvaka. Najbrži čovjek na svijetu, Usain Bolt (31) vjerni je navijač ovog engleskog kluba. Simpatizeri kluba su i glumac Orlando Bloom (41), profesionalni boksač Dereck Chisora (34), glumica i model Megan Fox (31) te popularni pjevač Justin Timberlake (37).

Reuters/Pixsell

Chelsea F.C.

Engleski nogometni klub iz zapadnog Londona, poznat i pod imenom The Blues, 2012. godine osvojio je Ligu prvaka. Najpoznatiji navijač Chelsea definitivno je režiser Guy Ritchie (49), koji je ljubav prema plavoj boji prenio i na svog sina Rocca Ritchie (17). Osim njega, privrženici ovog kluba su i glazbenik Damon Albarn (49), engleski tekstopisac Dave Gahan (55), glumac Michael Caine (84) te NBA zvijezda Kevin Garnett (41).

PA/Pixsell

Manchester City F.C.

Najveći protivnik Uniteda, Manchester City ima veliki broj vatrenih navijača u svijetu rock muzike, prije svega zbog braće Gallagher iz grupe 'Oasis' koji od malena navijaju za Manchester. Također, Ian Curtis, pjevač kultnog benda 'Joy Division'  bio je veliki štovatelj kluba. 

Pixsell

Real Madrid C.F.

Slanvi španjolski klub, jedan je od najvećih i najpoznatijih na svijetu. Sjedište mu je smješteno u Madridu. Slavni australski plivač Ian Thorpe (35), u nekoliko intervjua otkrio je kako često ide na nogometne utakmice podržati svoj omiljeni klub te kako mu je najdraži igrač legendarni napadač Raul (40). Fernando Alonso (36) na društvenim mrežama često pokazuje ljubav prema Realu, a najbolji šahist svih vremena Magnus Carlsen (27) čak je član norveške udruge navijača Real Madrida. 

AFP/PIXSELL

FC Barcelona

Veliki navijač Reala, bila je i pop pjevačica Shakira (41), sve dok nije upoznala Barceloninog braniča Gerarda Piquea (31). Danas ju se može vidjeti na Camp Nou, a Real je zabranio puštanje njenih pjesama za vrijeme utakmice. Američki pisac Ernest Hemingway, obožavao je sport i bio pravi ljubitelj Barcelone. 

Instagram

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba