Obavijesti

Show

Komentari 40

Vatreni su se oženili u plavom: Koji od njih vam je najzgodniji?

Vatreni su se oženili u plavom: Koji od njih vam je najzgodniji?
23

Jedini reprezentativac koji se nije na najvažnijem danu svog života pojavio u tamnoplavom, već u sivom odijelu, je Dejan Lovren koji se 2013. vjenčao s Anitom u crkvi Majke Božje Remetske

VIDEO

Nakon osvojenog srebra na svjetskom prvenstvu, naši nogometni reprezentativci su česta tema razgovora. Mnoge zanima njihov privatni život, a većina ih je u sretnim vezama još od srednjoškolskih dana, dok su neki svoje odabranice upoznali još dok su bili djeca.

 

Mr. & Mrs. 😍💍 #simevrsaljko

Objavu dijeli @ sime.vrsaljko.fans

Veliki ljubimac javnosti postao je duhoviti Zadranin Šime Vrsaljko (26) koji je svojim pjevanjem i šalama uveseljavao pratitelje na društvenim mrežama. Nedavno je Šime prošetao Dubrovnikom sa suprugom Mateom. Ona je uz njega još od srednje škole, a vjenčali su se 2017. Tek su nedavno na društvenim mrežama osvanule fotografije s njihovog vjenčanja. Dok je Matea nosila elegantnu bijelu haljinu na bretele do ispod koljena, Šime se pojavio u tamnoplavom odijelu, a na nogama je imao mokasinke. Oboje su imali sunčane naočale da im ne smeta sunce. Paru se ove godine rodio sin Bruno.

Mateo Kovačić (24) oženio je Zagrepčanku Izabel (24) u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Upravo u toj crkvi su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. 'Vatreni' Mateo obukao je tamnoplavo odijelo i crne lakirane cipele, a Izabel je blistala u raskošnoj vjenčanici, te je nosila upečatljivu Cartier ogrlicu. Na vjenčanju je bilo 600 uzvanika, a ukupno su na slavlje potrošili dva milijuna kuna.

Gtres/Pixsell

Ivan Rakitić (30) i njegova supruga Raquel Mauri (28) upoznali su se u seviljskom lokalu gdje je ona radila kao konobarica. Prvo su se zavjetovali pred matičarem, a onda su 2013. imali crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli. Ivan je imao tamnoplavo odijelo, a Raquel čipkastu vjenčanicu.

- Jednog dana oženit ću se ovom curom - rekao je Ivan koji se u nju zaljubio na prvi pogled.

Robert Anić/Pixsell

Najbolji igrač svijeta Luka Modrić (32) i njegova supruga Vanja (38) upoznali su se još dok je on igrao za zagrebački Dinamo, a vjenčali su se prije sedam godina. Kao i svima do sada, Lukina boja odijela koje je nosio na vjenčanju je bila tamnoplava, a Vanja je na sebi imala vjenčanicu boje šampanjca od svile i čipke. U rukama je držala buket ružičastih ruža, a do oltara ju je dopratio Zdravko Mamić (59). Modrićevi suigrači su tada nosili svijetloplavo odijelo, a djeveruše ljubičaste svilene haljine do koljena.

POGLEDAJTE GALERIJU:

13
| Foto: Nel Pavletic/PIXSELL (ilustrativna fotografija)

Prije dvije godine, Domagoj Vida (29) oženio je bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanu Gugić (24) koju je prije šest godina upoznao u noćnom klubu. Domagoj je imao tamnoplavo odijelo i lakirane cipele, a prije mladenke je ušetao u crkvu držeći za ruku sina Davida (2) koji je bio obučen identično kao on. Razmijenili su zavjete u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada, a Ivana je obukla čipkastu 'sirena' vjenčanicu. Put do crkve je bio ukrašen bijelim ružama, hortenzijama i orhidejama.

 

😘❤️💍👀

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Posljednji koji je vezu okrunio brakom je Vedran Ćorluka (32) koji je također zablistao u tamnoplavom odijelu i crnim cipelama. Svoju odabranicu, pjevačicu u usponu Franku Batelić (26), upoznao je prije šest godina na Zrću, a prošle subote joj je rekao sudbonosno 'da' u u istarskim Balama u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti. Slavili su u vili Meneghetti, a zabavljao ih je Tony Cetinski (49).

VIDI OVO! Otkriveno koliko novaca zarađuje Kylie Jenner, jedna od najmlađih bogatašica na svijetu. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

10
| Foto: Borna Filic/PIXSELL/ilustracija
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'