Obavijesti

Show

Komentari 51

'Važnije mi je od filma što će mojim kćerima govoriti u školi'

'Važnije mi je od filma što će mojim kćerima govoriti u školi'
10

Atraktivna glumica već je neko vrijeme u vezi s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, koji je često prati na javnim događanjima

VIDEO

Talijanska diva Monica Bellucci (54) je na filmskom festivalu u Veneciji progovorila o otvorenom odnosu kojeg ima s kćerima Devom (14) i Léonie (8). Njih je dobila u braku s glumcem i redateljem Vincentom Casselom (52).

- Imam dvije kćeri i u odnosu na prije 17 godina vidim promjene u načinu komuniciranja na temu muškaraca, ljubavi, seksa... Mislim da ne možemo govoriti o ratu s muškarcima, nego u pronalaženju svega što može utjecati na razvoj odnosa između muškaraca i žena. Ljudi se mijenjaju, vrijeme također. Kao i svaka majka, želim kćerima bolji svijet u kojem neće biti straha od razgovora - poručila je.

Atraktivna glumica već je neko vrijeme u vezi s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom, koji je nerijetko prati na javnim događanjima. Monika dodaje kako s kćerima priča o svemu, ali bi zbog njih danas dobro promislila bi li ponovno šokirala javnost erotskim scenama iz filma 'Nepovratno'.

- Važnije od filma mi je kako će moje kćeri reagirati i što će im zbog toga govoriti u školi. Danas bih doista dvaput razmislila trebam li prihvatiti neku tako moćnu ulogu - dodala je Monica aludirajući na prikazivanje kontroverznog filma iz 2002. u kojem je glumila žrtvu brutalnog silovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Monica bellucci 00:31

Inače, glumica se na venecijanskom crvenom tepihu srela s bivšim suprugom Vincentom. Pozdravili su se na izlasku iz automobila, a zatim su zajedno pozirali brojnim fotografima koji su ih čekali ispred dvorane. Sudeći po fotografijama, Bellucci tijekom večeri nije pretjerano komunicirala s bivšim od kojeg se razvela 2013., nakon 14 godina braka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu