Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Već je izgubila Nenada? Maja u papučama otišla sa svadbe...

None Foto: Snimio čitatelj 24sata; Privatni album 15

Vozili su se po imanju i izgledalo je kao da je u potrazi za nečim. Ili nekim, budući da Nenad nije bio s njom. Jedan dan u braku i već ga je izgubila, šalio se očevidac

Nakon što su se u subotu vjenčali u istarskim Balama, pjevačica Maja Šuput (39) je na luksuznom imanju 'ostala' bez supruga Nenada Tatarinova (36). Sudeći po snimkama i fotografijama sa svadbe, novopečeni supružnici poprilično su se zabavljali i otpustili kočnice.

Iduće jutro Maja je uskočila u vozilo koje inače služi za prijevoz golfera po terenu. Ne znamo je li zbog žurbe ili zaborava, ali izašla je sa šeširom na glavi i papučama koje se inače dobiju za šetnju po hotelskoj sobi.

Foto: snimio čitatelj 24sata

- Nije izgledala svježa kao rosa, ali to je normalno kad se noć prije udala. Vozili su se po imanju i izgledalo je kao da traži nešto. Ili nekog, budući da Nenad nije bio s njom. Jedan dan u braku i već ga je izgubila - šalio se očevidac. 

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila i video svog prvog plesa kojeg je nazvala spontanim. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jedan od najsretnijih trenutaka u mom životu - napisala je Maja. 

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Udala se Maja: Majka ju pratila do Nenada, haljinu radio Mačak

Podsjetimo, Maja se u subotu udala za Tatarinova, a kako bi imali što bolje snimke s vjenčanja par je unajmio nekoliko kamermana i dronove. Partijali su do dugo u noć, a plesali su i na stihove njezine svatovske pjesme 'Vadi kume keš, keš, nema noćas 'oš, 'neš'.

Foto: Instagram

Promijenila je tri vjenčanice. Jedna je bila za prijem gostiju prije same ceremonije, onu u kojoj je izrekla sudbonosno 'da' dizajnirao je Marko Grubnić, kojem je inspiracija bio izraelski dizajner Elihav Sasson koji je prošle godine napravio smislio model haljine. Treća je bila kratka, a u nju se presvukla prije rezanja svadbene torte. 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Komentari (44)
  • Otišla sa svadbe? Valjda zato jer je svadba završila? 🤔 Inače, sjajan članak😉

    13. 5. 2019,   19:14
  • Recite kaj hocete, al meni je lijepo vidjet kad se ljudi vole!

    13. 5. 2019,   20:08
  • Imao sam cast vecerati s Majom u Svicarskom restoranu pored Ciriskog jezera, prava je simpa, opustena, jednostavna i razgovorljiva.

    13. 5. 2019,   19:38