Obavijesti

Show

Komentari 109

Martina je 'otkinula' na Diega kada je pokazao svoj torzo

Martina je 'otkinula' na Diega kada je pokazao svoj torzo
23

U prvoj emisiji uživo najviše glasova dobio je plesač Diego, a žiri je između Andreja i Ive ipak odabrao pjevačicu

VIDEO

Prvi finalisti šeste sezone Supertalenta su Diego Siqueira i Iva Augustinović. Diego je osvojio najveći broj glasova publike i otišao direktno u finale.

- Meni si na trenutke izgledao kao super zgodni mlađi brat Ricky Martina - komentirala je Maja, a Davor mu je rekao da mu ostali plesači samo smetaju.

- Najviše me se dojmio zadnji dio gdje si pokazao da ples treba biti radost življenja. I samo jedan savjet ako prođeš u finale, imaj što manje plesača oko sebe, odvlače pozornost od tebe - izjavio je Bilman, a Martina se nije složila s njegovim mišljenjem.

- Ja sam jako ljuta na tebe jer sam inače besmrtno zaljubljena u ove plesače i prvi put u životu se dogodilo da ih od tebe nisam stigla gledati, ti si jedan od rijetkih koji sam za sebe ima snagu za dvadeset ljudi - objasnila je Tomčić.

Iva je morala čekati odluku žirija koji su birali između nje i iluzionista Andreja. Na kraju je Iva ipak prošla dalje, iako je na nastupu imala tehničkih poteškoća, osvojila je žiri vokalnim sposobnostima.

- Tvoj glas je nemoguć, ja to nakon audicije nisam očekivala od tebe. Koga ja moram sve zamoliti da ona prođe u finale? - upitala je Martina sa suznim očima. 

- Diva si u svakom smislu, ali opet imaš skromnost koja nije lažna. Ja ne znam di je tebi kraj - pohvalio ju je Janko, dok je Davor cijelo vrijeme imao pokeraško lice.

- Ja ću sada napraviti nešto što se  inače ne smije. Doći u te zagrliti jer ne znam što bih drugo - izjavio je Bilman koji je ostao šokiran njenom polufinalnom izvedbom.

Iako je Maja pripremila štake posebno za ovu večer, ukrasivši ih dijamantima, noge su joj se prije samog ulaska na pozornicu oduzele i u zadnji tren je rekla svom kolegi Davoru Bilmanu da ju nosi.

 

Ready for @supertalenthr No1 🎩💎🎩

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

- Ja ne mogu vjerovati da si ti najsnažniji čovjek koji me donio golim rukama - rekla je Maja.

Gost iznenađenja koji je osvojio srca publike bio je kandidat Malden Fajfer koji je došao na audiciju kao 'dvojnik' Zdravka Ćolića. Ošišao se, obuka crno sjajno odijelo i pjevao njegove pjesme, a Maja je od oduševljenja skočila na stol.

PLESNI KLUB MODUS

Martinini zlatni 'modusovci', kako ih je nazvala, sveukupno ima 30 plesača i plesačica i napunili su pozornicu i ispričali su priču o demonima koji svi mi imamo u sebi i samo ih trebamo prihvatiti. 

- Niste išli na show atraktivnost. Živimo u društvu gdje je kritika postala neprihvatljiva, jer kada hvalite nekoga prihvaćeni ste, a kada uputite kritiku odmah ste izbačeni iz kruga društva. Vi ste ono što za mene talent, a to je rad, požrtvovnost, žuljevi, odricanje, suze plač, ljubav, veselje, zajedništvo - objasnila je vidno oduševljena Martina.

- Sad ste nas već razmazili. Trudila sam se pratiti svakoga pojedinačno, ali toliko vas je da je to nemoguće - komentirala je Maja, dok su Davor i Janko njihov nastup nazvali ludnicom.

ANDREJ ŠKEDEL

Treći po redu polufinalist opet je zadivio svojom brzinom izvođenja trika, a pri tome su mu asistirali Janko i Davor kako bi se uvjerili da je uže kojim su mu zavezali ruke pravo. 

- Ovo je bilo fascinantno, ovaj trik s maramom i zavezanim rukama. Ja još uvijek pokušavam poništiti taj trik, ali evo ne mogu - objasnio je Bilman. Na početku svoje točke opet je dao Janku da izabere kartu, a Maji je pod stražnjicu stavio praznu kuvertu u kojoj se na kraju našla Jankova karta.

- Stvarno si nas prevario, ja toliko vjerujem da će se tebi nešto dogoditi iako znam da si poduzeo sve da ti se ne dogodi. I da, to što si stavio kuvertu ispod moje guze, to je bio jako dobar odabir - izjavila je Maja.

BELMIN OSMANBEGOVIĆ

U polufinalu je srušio svjetski rekord u razbijanju polu betonskih ploča glavom. Rekord je bio 120 ploča, a on ih je uspio razbiti 140.

- Meni je ovo jako paradoksalno, i nemoguće, ali i moguće u isto vrijeme. U šoku sam - rekao je Davor. Nitko od žirija nije ostao ravnodušan jer će s njim ući u Guinnessovu knjigu rekorda.

- Ja bih se usudila reći da si nadrastao svog mentora. Iskrene čestitke, ovo je bio jako lijep i svečani trenutak - rekla je Martina.

JOSEANDRES DŽEREKARAC

Nakon što ga Martina nije pustila jer je rekao da želi pjevati narodnu glazbu, odlučio joj je pokazati da zna pjevati i pop. Za polufinalnu pjesmu odabrao je pjesmu Tonyja Cetinskog.

- Ovo je bilo sjajno. Za početak, sjajna je bila odluka koju si donio, neovisno o žanru koji si izabrao, donio si odluku koja će te nagraditi. Meni se ovo svidjelo -  komentirala je zadovoljna Martina, a s njom se složio i Davor.

- Ja još mentalno probavljam ovaj stručan komentar i reći ću ti zdravo jednostavno. Meni se sviđa tvoj nazalni stranjski način govora, ja bi uvijek platio ulaznicu da te gledam i slušam - zaključio je Bilman.

- Za razliku od zadnjeg puta, sjajno si se večeras obukao, super ti je frizurica. Plesni koraci su bili ono, to još nismo vidjeli, ova zračna girata, pa lijeva ruka, ti si se toliko ufurao. Ti si meni bio genijalan, Džerekarac je zakon - izjavila je Maja.

CABARET Á LA CARTE

Prve natjecateljice u uživo imale su i poklon iznenađenja za člana žirija Davora Bilmana koji je prethodni put komentirao da zašto nemaju sve iste 'pompome' na cipelama.

- Samo da znate provjerio sam naziv za to i zovu se cofleki, a ne pompomi - objasnio je Bilman, a natjecateljica mu je na glavu stavila rajf s dva, kako ih Davor naiva, coflekima.

- Ja mislim da bih ih ja ubila da su to meni napravile - komentirala je Martina Tomčić. Žiri nije bio posebno oduševljen nastupom, ali priznali su da ih je bilo jako  lijepo za gledati. 

MARČELO SELIM

U polufinalu je opet nastupio kao Michael Jackson, ali žiri je rekao da je bio samo 'korektan'.

- Za mene si unaprijedio nastupe od prošlog puta, puno si opušteniji. Sviđali su mi se i tvoji kompići iz zatvora - komentirao je Davor, a Janko mu je ukazao na problem koji ga najviše muči.

- Oba nastupa su bila fantastični, ali tu je ta nesretna stvar što je to Michael Jackson i to je onda u eventualno u polufinalu Jackson, to je tvoj mali problemčić - pojasni je Janko.

SAMIR NURKIĆ

Za polufinale je pripremio nešto što nitko u Hrvatskoj, ali ni u svijetu nije vidio, ali dio žirija nije bio oduševljen.

- Ti si meni lud, i to dobro lud. Svaka čast, ja volim harmoniku, imaš budućnost u klubovima - komentirao je Davor. S njim se složio i Janko, ali da nije zahvalan odabir za širu publiku koja očekuje zabavu.

- Na audiciji ste me oduševili, sada mi je drago što vas vidim, ali nisam oduševljena. Nije mi bilo zabavno, bilo bi mi drago da si opleo i jednu narodnu - rekla je Maja. 

MARIA SUVAČAROV

Najmlađa natjecateljica Supertalenta za polufinale dovela je svoje prijateljice kako bi joj pomogle ispričati priču o prijateljstvu.

- Sjećam se prvog tvog nastupa, danas je priča bila presudna, svega ima među klincima, a ti si ju ispričala - izjavio je Janko, dok se Martina i emotivno povezala s njezinim nastupom.

- Jako snažno si donijela temu koja me jako dirnula. Prijateljstvo može biti najljepša i najteža stvar djetinjstva. Poruka je nadam se došla do puno djece u školama koja su se možda prepoznala u tebi ili u tvojim prijateljicama - objasnila je Martina.

VIDI OVO! Ovi dvojnici slavnih toliko im sliče da i oni zaslužuju Oscara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje