Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Večeras polufinale BB-a: Tomo 'plače' za medom Branislavom

None Foto: RTL 12

SLAVLJE Finalist Bojan proslavio je jučer rođendan. Konobar iz Siska našalio se da više nije oduševljen jer 35. rođendan ne vidi kao razlogom za slavlje

Nakon 97 dana izolacije, netko od kandidata će večeras napustit Big Brother kuću. U reality showu su ostali Ana Marković (27), Alena Anezi Nezirević (31), Lucija Stojak (23), Antonio Benčak (21), Marin Novaković (23), Antonio Orky Orač (26), Bojan Mrđenović (35) i Tomislav Roso (23). 

Foto: RTL

Finalist Bojan proslavio je jučer rođendan. U ispovjedaonici mu je Big Brother otpjevao 'Happy Birthday' i poželio mu puno zdravlja, ljubavi i sreće. Konobar iz Siska našalio se da više nije oduševljen jer 35. rođendan ne vidi kao razlogom za slavlje.

Foto: RTL

- Nemam posebnu želju, samo da malo ekipu počastim sutra i to je to. Nisam ti ja od slavlja - rekao je Bojan i zahvalio se na čestitci.

'HRANOM PROTIV STRESA' Gledatelji tvrde: Big Brother Ana je 'natukla' kila u showu

Po izlasku iz ispovjedaonice stanari su mu otpjevali rođendansku pjesmu i zaželjeli mu sve najbolje.

Foto: RTL

Nadalje, prošlo je 48 sati otkako plišani medvjed Branislav nije u glavnoj kući, a kako je Big Brother rekao, po isteku vremena Tomislav bi plišanog medvjeda trebao dobiti nazad. Kazna je to zbog pušenja na tulumu u kući. 

Foto: RTL

- Jako mi nedostaje Branislav, on je moj najdraži stanar nakon Orkyja. Dogovorili smo se 48 sati, prošlo je 48 sati, hoću Branislava nazad - rekao je bivši košarkaš. Big Brother ga je zatim upitao ima li što poručiti Branislavu, na što je Tomo rekao da 'njemu nema ništa za poručiti, ali Big Brotheru poručuje da ga odmah vrati'.

Foto: RTL

Polufinalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera je večeras u 20 sati, a superfinale, u kojem će gledatelji doznati tko će nakon sto dana iz Big Brother kuće izaći kao pobjednik, je u nedjelju od 20 sati na RTL-u.

Komentari (66)
  • pa kaj je to normalno da tip od 30godina nosi pidžame ko za male bebe i medeke 😏 Tog su garant gadno zlostavljali dok je bil mali jer drugog razumnog objašnjenja nema

    4. 5. 2018,   16:06
  • Pobjedu dati marinu samo da vidim kako plaču ovi sto nisu došli radi novaca u bb

    4. 5. 2018,   15:41
  • Da Tomo ili Lucija večeras izlete ne bi mi smetalo.

    4. 5. 2018,   16:12