Obavijesti

Show

Komentari 38

'Vedran i ja baš jedva čekamo božićne delicije moje none...'

'Vedran i ja baš jedva čekamo božićne delicije moje none...'
11

Otkako je zatrudnjela, Franja je snimila tri spota. Vrlo su joj posebna i drago joj je što će imati tako genijalne uspomene. Novu pjesmu ‘Samo s tobom meni Božić je’, doma svi pjevaju

VIDEO

Za Božić ćemo Vedran i ja biti sa svojima. Nona će, kao i svake godine, kuhati za sve nas. Zaista volim ovo doba godine i zapravo jedna od bitnijih stvari nam je obiteljsko okupljanje za stolom prepunim noninih delicija, kaže Franka Batelić (27).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

03:01

Pjevačica je dodala kako njezin suprug ovih dana ima zadnje treninge, ali blagdane i Novu godinu provest će zajedno, u iščekivanju najljepšeg poklona. Stane li još u stariju odjeću ili joj je ormar prepun nove, komotnije odjeće? Raduje li se svakom novom trudničkom danu i mari li za kilograme koje je dobila?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Udobnost mi je trenutačno prioritet broj 1. A traperice sam već davno pospremila na dno ormara. Ne zamaram se kilažom, bitno mi je samo da je u trudnoći sve kako treba - rekla nam je Franka koja i dalje pjeva. Nastupi i putovanja u trudnoći joj nisu problem. Nema, ističe, posebnih priprema pred nastup, nije ih imala ni na snimanju nove pjesme “Samo s tobom meni Božić je”.

- Zaista je sve išlo glatko, bez problema, čak sam imala neku posebnu motivaciju i energiju za odraditi nastupe i sve dogovorene poslove. Međutim, sad su nastupi i snimanja na pauzi, ali ću se vrlo brzo vratiti u formu za skakanje po pozornici. Zapravo, već mi to nedostaje - priča Franka koja je dugo željela snimiti božićnu pjesmu.

Franka Batelić: Vedranova me dobrota i neposrednost osvojila
Franka Batelić: Vedranova me dobrota i neposrednost osvojila

Puno i njoj i publici dragih pjesama su se, kao i “Samo s tobom meni Božić je”, jednostavno dogodile. Za ovu pjesmu inspirirali su je božićni evergreeni poput Franka Sinatre i Luisa Armstronga i nenametljiva melodija.

- Presretna sam kako je sve ispalo i moram zahvaliti svim fenomenalnim glazbenicima poput Ante Gele, Borne Šercara, Zvonimira Šestaka, koji su sudjelovali u stvaranju pjesme, a posebno Igoru Geržini koji je svojim saksofonom dao posebnu toplinu pjesmi. Snimanje pjesme je bila čista uživancija - zadovoljna je Franka.

YouTube trending i količina pregleda pokazuju da se i publici pjesma svidjela. Snimili su je, priča, bez ikakvih očekivanja, iz čistoga gušta, tako da su je ovako pozitivne i brojne reakcije publike oduševile. Otkako je zatrudnjela, snimila je tri spota. Pamti ih kao posebna.

- Drago mi je što ću imati ovako genijalne uspomene! Bilo je raznih anegdota, ali mališa je surađivao i izgleda da su mu se svidjela snimanja, jer mi je dopustio da sve odradim do kraja, bez previše problema - priča pjevačica koja se sad želi odmarati.

Nove pjesme su snimljene, a za godinu koja dolazi imaju brojne planove. Čim dođe beba, nastavljaju, kaže, samo radno.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom