Obavijesti

Show

Velik interes: Produljili smo akciju za novi Željkov album!

Velik interes: Produljili smo akciju za novi Željkov album!
3

Novi album srpskog pjevača Željka Joksimovića ""možete kupiti u Konzum prodavaonicama i na kioscima Tiska uz 24sata za samo 29,90 kuna!

VIDEO

Iznimno sam sretan jer smo već prvi dan premašili plan prodaje, a bit ću još sretniji ako i reakcija publike bude pozitivna kao i dosad, komentirao je Željko Joksimović (43) fantastičnu prodaju svog novog albuma koji se prodaje uz 24sata.

Srpski glazbenik nakon šestogodišnje stanke izdao je novi album, koji su prošlog petka čitatelji 24sata ekskluzivno mogli kupiti na kioscima Tiska za samo 29,90 kuna. No svi CD-i su se razgrabili, a mnogi naši čitatelji ostali su razočarani jer nisu uspjeli doći do svog primjerka. Stoga smo odlučili produljiti akciju do 26. srpnja.

- Za mene je najveća satisfakcija da publika želi čuti ono što radim, ali i da im se sviđaju moje pjesme te da ta ljubav traje godinama - nastavio je dalje Joksimović

Na najnovijem CD-u premijerno će se naći 14 potpuno novih pjesama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam radio na ovom CD-u bio sam potpuno hedonistički sam, za svaku sam pjesmu radio najmanje dva aranžmana. To je možda bilo bezobrazno prema mom vremenu, ali baš sam tako htio. Uživao sam u svakom tonu koji je nastao. Poslije ovolikog rada za mene je svaka od njih malo umjetničko djelo - priznao je pjevač.

Na CD-u su se našle pjesme “Zvezda”, “Otvori mi oči”, “Ne daš mi mira”, “Isto je”, “Ranjena zver”, “Nisam te zbog lepote voleo”, “Znam”, “Dama”, “Olovni vojnik”, “Nisam znao da ti kažem”, “Zabluda”, “Nerado” i “Ludak kao ja”.

- Naučio sam pisati i za sebe i za druge. Ponekad se toliko vežem za pjesmu da razmišljam hoću li je uopće dati nekome drugome. Ali svaka pjesma ima svoj put, svaka na kraju pronađe izvođača. Kada se osvrnem, siguran sam da sam u razmjeni energije i ja dobio divne melodije i riječi, kao što sam i sam za druge pisao nešto što i danas traje. I to je magija - dodao je Željko kojeg ovog ljeta nema gdje nema. Nakon što je završio sa snimanjem showa X factor Adria, srpski glazbenik obilazi našu obalu.

- Osim koncerta u Umagu, imam ih još nekoliko u Hrvatskoj. Pa ću sigurno spojiti posao i odmor, što me uvijek veseli - zaključio je Joksimović.

Uživajte i vi u prekrasnim pjesmama za samo 29,90 kuna.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju