Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Velika ljubav dizajnera i mačka: 'Da mogu, oženio bih se za nju'

None Foto: Instagram 8

Mi komuniciramo pogledima. Da mi zakoni to dopuštaju, oženio bih se za nju, rekao je jednom prilikom Karl. A sad, kad Lagerfelda više nema, maca je postala prvi kandidat za nasljeđivanje njegova bogatstva

Ovo je sad moja maca. Neću ti je vratiti, rekao je Karl Lagerfeld 2011. godine prijatelju Baptistu Giabiconiju koji mu je povjerio na čuvanje svoju macu Choupette.

U dva tjedna, koliko je maca bila kod njega, Karl se, kako je priznao, u potpunosti zaljubio u nju.

Foto: Instagram

- Mi komuniciramo pogledima. Da mi zakoni to dopuštaju, oženio bih se za nju - rekao je jednom prilikom Karl. A sad, kad Lagerfelda više nema, maca je postala prvi kandidat za nasljeđivanje njegova golemog bogatstva. Procjenjuje se kako je dizajner iza sebe ostavio oko milijardu kuna, a maca će, sigurno, dobiti dio tog kolača. Ako ne i cijeli.

Naime, njemački zakoni dopuštaju da životinje naslijede bogatstvo svojih vlasnika, a sam Lagerfeld je priznao kako je maca u njegovoj oporuci.

- Bit će dovoljno za sve. Naravno da dio ide i mojoj voljenoj Choupette - rekao je u jednom od zadnjih intervjua Karl.

A glavna konkurencija za dobivanja nasljedstva Choupette je Lagerfeldovo kumče, Hudson Kroenig (11). Tinejdžerski model, kojeg je Lagerfeld poslao na pistu kad je imao samo dvije godine, sigurno će dobiti dobar dio bogatstva, a strani mediji tvrde kako je Karl na sve mislio.

Foto: Instagram

Naime, maca Choupette trebala bi naslijediti bogatstvo, a mladi Hudson trebao bi postati novi vlasnik mace. Tako bi Karl doživotno uspio osigurati svoje dvije najdraže osobe. Ali dobro će mladi Hudson morati brinuti o maci. Nije to obična mačka, ima ona neke svoje prohtjeve. Tjedna manikura, privatni šofer, osobni kuhar, dvije sluškinje... Samo su neke od stvari na koje se maca naviknula.

Pixsell PREMINUO 'KRALJ MODE' Ovo je posljednja snimka Karla Lagerfelda: 'Tako sam sretan'

- Ona nikad ne smije biti sama. Jedna sluškinja je uvijek uz nju. Dok je jedna pazi, druga zapisuje sve njezine radnje i objavljuje fotografije na društvenim mrežama. Moraju je i češljati četiri puta dnevno - objasnio je Karl sve obaveze macinih sluškinja. Također, macu je sterilizirao te, na Lagerfeldovo oduševljenje, maca od tog trenutka mrzi druge životinje i djecu.

ONA CURICA IZ SPOTOVA DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA: 'Ti nisi s ovog svijeta, kako netko može tako izgledati'

Komentari (30)
  • Dobio sam zuti karton jer sam napisao drugi zanat ovog (ove)pokojne osobe..zasto dati zuti karton ako sam napisao kako se zovu ljudi takvi.a u 24 sata je napisano da je imao ljubav i zivjeli su do smrti prvoga skupa naravno muskarca. Trebate sebi dati zuti jer pisete da je bio u vezi smuskarcem a ja sam rekao kako zovemo takve.moda se sastoji od takvih umjetnika zato manekenke i jesu zrtve.jasno sve...

    20. 2. 2019,   23:09
  • Nevjerojatno kako mogu poremećeni umovi postati genijalci i biti godinama cjenjeni u svijetu❌

    20. 2. 2019,   22:01
  • srećom maca nema nasljednike hahahaha

    20. 2. 2019,   20:55