Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Velika promjena: Prepoznajete li bivšu stanarku Big Brothera?

None Foto: Instagram 6

Splićanka je promijenila boju kose pa njezinu glavu više ne krasi plava, već ružičasta 'griva', a ako je suditi prema reakcijama pratitelja, transformacija je pun pogodak

Bivša stanarka Big Brother kuće, Karla Jakelić (19) napustila je show prije nešto manje od dva tjedna, a sada je na društvenim mrežama pokazala novi imidž, piše RTL.

NIJE ZADOVOLJAN BB Marijan nakon izlaska iz kuće: Računao sam na pobjedu

Splićanka je promijenila boju kosa pa njezinu glavu više ne krasi plava, već ružičasta 'griva', a ako je suditi prema reakcijama pratitelja, transformacija je pun pogodak.

Karla, koja se inače bavi pjevanjem, podijelila je i video u kojem je otpjevala pjesmu 'Ti si želja mog života' te otkrila da joj ipak nedostaje glas Big Brothera.

- Da, da. Koliko sam htjela kući, toliko mi nedostaje glas našeg Velikog brata i koji je ipak bio dobar. I nije toliko strog. Vjerovali ili ne, tako je! I naravno ja uvijek uz naše lipo more ne mogu dalje, najljepše se osjećam. Još jednom hvala svima - rekla je Splićanka.

KRŠI PRAVILA, PA PLAČE BB Antonio progutao papirnatu poruku da je produkcija ne vidi

Podsjetimo, Karla je nakon izbacivanja Antoniji Blaće u studiju otkrila kako joj je pet tjedana bilo sasvim dovoljno u Big Brother kući. Dodala je kako su joj se Antonio i Lucija najviše 'popeli na glavu'. S druge strane, najdraži stanari su joj Marin, Ana-Marija, Tomislav, Anezi i Ribica.

 

Komentari (45)
  • Te instagram slike su velika laz. Ne kazem da nema zgodnih zena ali koliko se tu manipulira pa to je strasno. Cak za te snimke ima razne programe da se uljepsaju. Ma bjezi..

    18. 4. 2018,   23:06
  • Super izgleda, kao mlađahna 35-išnjakinja 😁

    18. 4. 2018,   21:37
  • Ja mislio Saša iz prve sezone...

    18. 4. 2018,   23:35