Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Veliki zaokret: Daniel Craig se ipak vraća ulozi agenta 007

None Foto: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Ako ću se vratiti u Bond franšizu, to će biti isključivo zbog novaca, rekao je britanski glumac prije dvije godine. Craigu je studio sada ponudio, navodno, honorar koji nije mogao odbiti

Britanski glumac Daniel Craig (49) ponovno će utjeloviti Jamesa Bonda iako je prije dvije godine izjavio da bi radije slomio ruku nego igrao tajnog agenta.

Pregovarali su mjesecima, a iznos honorara kojim su ga privoljeli da opet “uđe u akciju”, još nije poznat. Osim Craiga, navodno se vraća Adele (29), koja je pjesmom “Skyfall” filmskoj franšizi o tajnom agentu prvi put u povijesti osigurala Oscara.

via GIPHY

- Craig i Adele su pobjednička ekipa. Ultimativan izbor koji donosi novac. Zato ni mi nismo štedjeli na njihovim honorarima. Svi trebaju biti zadovoljni – rekao je izvor iz filmske kuće.

Craigova supruga, Rachel Weisz nema ništa protiv toga da glumac ponovno utjelovi agenta 007, iako to znači da neće biti doma barem godinu dana. 

 

Komentari (7)
  • Inače padam na plave dečke al on mi nekako nije nešto. Možda je ok kao glumac, ali za 007 ipak treba bit netko za kim bi se svaka žena okrenula, da je markantan. Npr. netko izgledom kao onaj Bali beg iz Sulejmana ili sad je Kemal u ovoj novoj turskoj seriji.

    10. 7. 2017,   14:01
  • Steta jedan od ruznijih 007.

    9. 7. 2017,   23:04
  • sad stvarno uz par tretmana steroida svatko može biti Bond

    9. 7. 2017,   22:58