Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Veliko finale gastro izazova: Čiji će burger oduševiti suca?

None Foto: promo/Igor Kralj/PIXSELL 4

Danas će sudac Dubravko Miličić proglasiti pobjednicu reality showa 24sata i Lidla u kojem su natjecateljice radile burgere

Jelena Jurić (26), Natalija Cvjetković (27) i Kristina Čebić (22) u gastro izazovu “Ljubav ide kroz želudac”, koji 24sata radi s Lidlom, borile su se za titulu najboljeg burgera. U šestoj epizodi ovog serijala sudac Dubravko Miličić (39) odlučio je tko je pobjednica.

LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC Zagrepčanka pokušala osvojiti suca burgerom s mnogo luka

Jedan burger je toliko oduševio Dubravka da je htio dati i dvije ocjene deset, a tko je “autorica” burgera koji je toliko oduševio suca, znat će se danas od 15 sati na YouTube kanalu 24sata. U reality showu “Ljubav ide kroz želudac”, koji 24sata radi s Lidlom, bila je žestoka konkurencija, Dubravko je bio na mukama koji burger proglasiti najboljim.

Foto: promo

- Cure su se stvarno potrudile, dobro su napravile burgere i odluka neće biti laka - rekao je Dubravko. I on im je podijelio nekoliko savjeta za dobar burger. Osim odležavanja mesa, ubacivanja grančice masline u vatru zbog drukčijeg okusa, Dubravku su na prvome mjestu za pravi burger ove četiri stvari:

LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC Koliko debelo mora biti meso za pravi balkanski hamburger?

- Zlatni četverokut za dobar roštilj su roštilj, vatra, meso i žene - zaključio je sudac Dubravko.

Gastro serijal gledajte na Facebook stranici 24sata, YT kanalu 24sata i 24sata.hr

Jelena Jurić:

Najprije ću začiniti meso. Odabrali smo juneće meso jer je idealno za burger. Začinit ćemo ga s ljubavlju, romantično je rekla Jelena. Dubravko je rekao da mu je bio sočan i odličan.

Foto: promo

Natalija Cvjetković

 Koristit ću juneće meso, papriku, a namjeravam raditi ljuti burger. Sve će biti ljuto, od umaka do mesa, rekla je Natalija. Dubravko je rekao da je bio “skoro meksički burger”.

Kristina Čebić

Ljubiteljica sam laganije hrane, rekla je Kristina. U burger je stavila mnogo luka, koji je njime dominirao

GNK Dinamo - NK Lokomotiva | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Komentiraj, znaš da želiš!