Obavijesti

Show

Komentari 3

Veljača se kupala u bazenu na -7C, Filipovići slavili godišnjicu

Veljača se kupala u bazenu na -7C, Filipovići slavili godišnjicu
10

Najluđu noć u godini slavni su proveli na različite načine. Neki su odradili posljednji trening, drugi su imali gaže, a scenaristica Jelena se s kćeri Lenom okupala u bazenu

VIDEO

Najluđi dan u godini glumica Nataša Janjić (37) provela je sa svojim prijateljima, obitelji i suprugom, liječnikom Nenadom Medančićem (35). Javnost su oduševili objavivši fotografiju na kojoj nose pregaču i majicu s šaljivim natpisima. 

Pokretanje videa...

01:39

Na Natašinoj majici pisalo je 'Dobar muž se ne rađa, to žena napravi', dok joj je Nenad na to 'odgovorio' kako je on 'Majstor u kuhinji, a ni u krevetu nisam za baciti'.

Scenaristica Jelena Veljača (37) ušla je u 2019. sa svojom mezimicom, kćeri Lenom. Pohvalile su se da su plivale u bazenu dok je vani temperatura bila u minusu. 

- Vjerovali ili ne... nas dvije plivamo na -7C. Dobrodošla 2019. - napisala je i istaknula kako su vrlo hrabre. 

U toplini svog doma, Novu godinu dočekala je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica (30). Jučer navečer odradila je posljednji trening u 2018. godini.

- Neki rade, neki s didom prate tatu dok radi, neki spavaju već dugo, a neki su s guštom odradili zadnji trening. Idemo dalje, samo jako nek' nam je zdravlja i mira u srcu svima pa ćemo lako i kroz tu 2019. Sretno nam svima - zaključila je.

U dalekoj Floridi slavila je obitelj Filipović. Tarik (46) i Lejla (41) imali su, naime, čak dva razloga za to. Jedan je Nova godina, a drugi 11. godišnjica braka. 

- Zdravlja i osmijeha na licu... Budite ispunjeni ljubavlju i okruženi istom - pojasnio je i zaželio svojoj supruzi sve najbolje dalje u braku.

Pjevačica Nives Celzijus (37) ove je godine naporno radila i imala je brojne gaže pa je zadnji dan u 2018. provela ležeći na podu. Svojim obožavateljima zaželjela je sve najbolje i preporučila im njenu novu pjesmu Nova godina.

- Nek' ti svaka noć bude Nova godina - kratka je bila Nives. 

Nevena Rendeli (37) nedavno je rodila treću djevojčicu, a malena je već prava partijanerica. Naime, s tatom Makom Vejzovićem i mamom otišla je na tulum i dočekala 2019. 

VIDI OVO! Ovih 7 trendy modela tenisica zavladat će ulicama u 2019. godini!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin