Obavijesti

Show

Komentari 2

'Veselim se mesu na Zagreb Chill&Grillu i što ćemo opet svirati'

'Veselim se mesu na Zagreb Chill&Grillu i što ćemo opet svirati'
2

Šaran obožava roštilj, no draže mu ga je jesti nego peći i svakako će tijekom nastupa na Bundeku probati gastro specijalitete grill majstora festivala.

VIDEO

Jedva čekam nastup na Zagreb Chill&Grill festivalu. Jako mi je drago što ću svirati ponovno u Zagrebu. Publika je sjajna i to je naša stara baza. Mi se kužimo, rekao nam je glazbenik Dino Šaran (49).

On će sa svojim sarajevskim pop rock bendom Letu štuke nastupiti na Zagreb Chill&Grillu, koji organizira Gastro.hr već drugu godinu zaredom, a trajat će od 27. travnja do 1. svibnja. Iako Dino nije veliki majstor roštilja, tvrdi da ponekad peče za ekipu.


- Tu i tamo radim roštilj, ali ne baš često. Radije to prepustim stručnjacima. Ja ga najviše volim jesti - kroz smijeh nam je rekao Šaran koji obožava bosanske ćevapčiće. Letu Štuke su se proslavile debitantskim albumom 'Letu štuke' i hitovima 'Mjesto za dvoje', 'Šutiš', 'Minimalizam' te duetom s Darkom Rundekom 'Sunce'. Bend je osnovan 1986. godine, a nakon nepunih godinu dana su se raspali zbog odlaska nekoliko članova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Grupa se ponovno okupila 2005. s izmijenjenom postavom. Članovi benda su mu, kaže, kao druga obitelj. Zajedno dijele i dobre i loše trenutke. Nedavno su predstavili novu pjesmu 'Supermarket', a spot za pjesmu su snimali u jednoj trgovini.


- Naš novi singl je zapravo jedna poluljubavna pjesma o jednom poludruštvu. Ideja je bila na simbolički način predstaviti tranzicijski fenomen polovičnosti i površnog, konzumentskog načina razmišljanja - rekao je Šaran. To je njihov drugi singl s nadolazećeg četvrtog studijskog albuma.

Festival Zagreb Chill&Grill ove je godine produljen za jedan dan, a osim besplatnog upada i cjelodnevne zabave te dobre klope za cijelu obitelj, posjetitelje očekuje bogat glazbeni program. Uz Letu štuke nastupit će i Bang Bang, Mangroove, The Second Hand Band, Noa & Funkblasters, The Story of Rory by Lula Mira, Luce i Jura Stublić & FILM.

Glavni medijski partner festivala je 24sata, a generalni pokrovitelj festivala je Podravka. Partneri projekta su Pevec, Jamnica kao službena voda festivala, Tele2, Labud - Kisko i Permetal, Dukat - President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, Nescafe i TOI TOI. Sve informacije o festivalu možete pronaći na službenoj web stranici www.chillgrill.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život