Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vice': Još jedna nevjerojatna preobrazba Christiana Balea

None Foto: Facebook/Screenshot 3

Dick Cheney, bivši potpredsjednik SAD, spada u one političare o kojima bi se moglo snimiti i par filmova. No ima ljudi koji toliko mrze Cheneyja da bi ih bojkotirali sve

Glumac koji je od početka svoje karijere pa do danas uspijevao preneraziti publiku transformacijama svakako je Christian Bale. I ove godine nam Bale dolazi u filmu u kojem je kompletno uspio promijeniti svoj izgled ne bi li što više sličio osobi koju glumi.

66th Cannes Film Festival - Venus in Fur - Premiere J'ACCUSE Osramoćeni Polanski preuzet će režiju filma o lažnoj optužbi

Ovaj put je osoba u pitanju Dick Cheney, bivši potpredsjednik SAD, o kojem je snimljen biografski film. Premda je Cheney jedan od onih političara o kojima bi se bez ikakvog problema moglo snimiti i dva filma, iznenađujuća stvar je što je studio Annapurna (koji vode projekt) odlučio snimiti biografski film o osobi koja je još uvijek živa.

Foto: Twitter/Screenshot

Doduše, kako je Cheney mnogima ostao u lošem sjećanju, posve je moguće da studio baš i cilja na to da će dio publike pogledati film ne bi li ostao zgrožen prikazom ovog političara. No, kako je redatelj Adam McKay za režiserskom stolicom, vrlo je vjerojatno da će takve nade ostati neispunjene. McKay u svojem prethodnom filmu, 'Oklada stoljeća', pokazao da može biti jako nepristran te da je sposoban gotovo dokumentaristički prenijeti događaje. Hoće li tako biti i u ovom filmu, bit će viđeno.

Pogledajte odličan foršpan

Režiju filma preuzeo je spomenuti Adam McKay, koji je s Baleom već snimao (gore spomenuti film 'Oklada stoljeća', koji je osvojio i Oscara). Redatelj je i scenarist ovog filma. U drugim ulogama su Amy Adams kao Cheneyjeva supruga Lynn Cheney, Sam Rockwell u nevjerojatno dobro odrađenoj ulozi predsjednika Georgea W. Busha te Steve Carell kao Donald Rumsfeld.

PROMO Black i Blanchett znaju kako ubrzati otkucaje tvog srca

'Vice' u kina dolazi tijekom božićne sezone.

Tema: FILM

Komentari (1)
  • Odlični glumci. Fenomenalan kasting. Super šminka. Izgleda da će bit dosadnjikav film AKO doista ne prikažu kakvo zlo su dotični ljudi, ali jedan od onih koje gledaš zbog performansa a ne priče.

    6. 10. 2018,   16:06