Obavijesti

Show

Komentari 3

Victoria Beckham priznala: 'David i ja smo skrivali vezu'

Victoria Beckham priznala: 'David i ja smo skrivali vezu'
6

U svojoj autobiografiji, Victoria je priznala da je mjesecima bila u vezi s Davidom, a to nisu znali njezini prijatelji, roditelji, pa ni tadašnji menadžer 'Spajsica' Simon Fuller

VIDEO

Victoria (44) i David Beckham (43) upoznali su se 1997., nakon što su Spice Girls nastupile na utakmici Manchester Uniteda, i to na Davidov zahtjev. U svojoj autobiografiji 'Learning to Fly' iz 2001. godine, Victoria je otkrila kako su izgledali počeci njezine veze s jednim od najzgodnijih nogometaša svijeta.

David Beckham launches Adidas Originals - Los Angeles

Kako donosi Daily Mail, Victoria i David zaljubili su se na prvi pogled, a svoju su vezu morali skrivati. Između ostaloga, Victoria je u ono vrijeme još bila u vezi sa Stuartom Biltonom

U svojoj autobiografiji, Victoria je priznala da je mjesecima bila u vezi s Davidom, a to nisu znali njezini prijatelji, roditelji, pa ni menadžer 'Spajsica' Simon Fuller.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Simon je htio da se David i ja zajedno ne pojavljujemo u javnosti ili barem što je to manje moguće. S druge strane, bio je veliki obožavatelj Manchester Uniteda zbog čega je želio imati veliku ulogu u našoj vezi - napisala je u autobiografiji. 

Ono zbog čega se Victoria osjećala vrlo neugodno je bila činjenica da je Simon želio znati i kad će zaljubljeni par prvi put zajedno spavati. 

Englezi se klade: Victoria i David Beckham se razvode?
Englezi se klade: Victoria i David Beckham se razvode?

- Nekoliko tjedana nakon što smo se David i ja upoznali, Simon mi je predložio da otputujemo zajedno na nekoliko dana. Rekao je da zna odličan hotel u Italiji gdje bismo mogli 'konzumirati' našu vezu po prvi put. Usput mi je rekao da ne moram brinuti te da će se sve dogoditi u potpunoj tajnosti - priznala je Posh. 

- Doslovno je želio odrediti kad ćemo i gdje David i ja prvi put spavati zajedno. Mislio je da ću mu vjerojatno biti zahvalna na tome. ali prvi seks definitivno nije bio nešto što želim da mi se određuje - napisala je Victoria. 

Kako bi izbjegli javnost i što duže skrivali svoju vezu, David i Victoria tjednima su se nalazili na parkiralištima. Prije koncerta u Manchesteru, Victoria se iskrala iz hotela gdje su se nalazile ostale članice benda i otišla s Davidom. Iako joj je Simon izričito rekao da ne smije napuštati hotel, vratila se tek ujutro. 

Champions League Group Stage Draw

Javnost je ubrzo ipak saznala za njihovu vezu, a šest mjeseci kasnije David je zaprosio Posh velikim Tiffany dijamantnim prstenom. Par se vjenčao 1999., a sljedeće godine proslavit će 20 godina braka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana