Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Victoria je 'utekla' pred finale i postala plavuša: 'Kao barbika'

None Foto: Instagram 10

Jovan i Victoria su tijekom emisije imali korektan odnos. Victoriji se najviše svidjelo kada ju je Jovan odveo na janhanje jer se, kaže, osjećala sigurnom dok je on bio iza nje..

Victoria Memić (22) se prijavila u show 'Ljubav je na selu' kako bi osvojila srce Jovana Karapandže (31). Vicki se nije pojavila u finalnoj emisiji, a zbunjeni gledatelji su se zapitali što je razlog njezina izostanka. Victoria još nije otkrila zašto je nije bilo u finalu.

Bivša kandidatkinja 'Ljubavi na selu' na Instagramu je objavila fotografiju promjene imidža te otkrila kako izgleda kao plavuša.

NAKON PUSE S RUŽICOM Nestašna Victoria udarala je Jovana bičem: 'Voli on igrice'

- Ja sam zla barbika, srce mi je plastika - napisala je Victoria. Njenim fanovima svidjela se ova promjena.

- Ova bojica ti odlično stoji - napisala joj je jedna pratiteljica. 

Foto: Instagram

Jovan i Victoria su tijekom emisije imali korektan odnos. Victoriji se najviše svidjelo kada ju je Jovan odveo na janhanje jer se, kaže, osjećala sigurnom dok je Jovan bio iza nje. Dok ona kaže da se nisu pipkali, farmer je tvrdio suprotno.

Foto: RTL

- Pa moram je malo pipkat kad jašem iza nje - rekao je Jovan, a potom su se uživali u slavonskom pikniku i za početak 'drmnuli' rakiju. Victoriju je zanimalo što Jovan misli o njoj, a on je imao samo riječi hvale, nakon čega je kandidatkinja imala iznenađenje za njega. Izvadila je bič i udarila ga te zaključila da vodi sado-mazo igrice.

Jovan je odmah prešao na stvar i upitao što bi radila da nema kamera.

- Pa možemo se naći da ti pokažem - rekla mu je Victoria

- Žao mi je što nisam izabrao Victoriu, mislim da bi se nas dvoje bolje složili. Dosta smo se slagali na farmi i sve bi bilo drugačije s Victoriom - zažalio je na kraju Jovan, a Victoria mu nije dala priliku. Barem ispred kamera...

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji

Komentari (12)
  • Najteže mi kad vidim ovu plemenitu životinju,koja je morala na ledjima nositi ove dve osobe...Tačno se vidi,da svi ovi likovi u ovom rijalitiju su učesnici koji bi sve uradii za trunku neke slave i popularnosti,da je to neverovatno u šta se ljudi pretvore...A glavni slogan im je Show gore,dostojanstvo dole....

    15. 3. 2019,   07:32
  • Ajde razumijem da se malo koristiš fotošopom da pokriješ nedostatke,al curo ti ga pretjeruješ

    15. 3. 2019,   07:15
  • Užas što se reklamira po novinama.

    15. 3. 2019,   20:46