Obavijesti

Show

Komentari 4

Victoriju osramotila aplikacija: 'Jako želim razvod od Davida'

Victoriju osramotila aplikacija: 'Jako želim razvod od Davida'
12

Na pitanje bi li bila sretna da se razvede od Davida, chat aplikacija je odgovorila: 'Jako' kao i na to usrećuje li ju njegov novac. Ubrzo je aplikacija počela davati čudne odgovore

VIDEO

Dizajnerica Victoria Beckham (44) umjesto da slavi 10 godina svog modnog brenda, koji je nazvala prema sebi, je u problemima. Njezin tim za odnose za javnošću je angažirao stručnjake iz Facebooke da Victorijinoj službenoj stranici na toj društvenoj mreži postave chat aplikaciju kojom upravlja softver i odgovara umjesto nje. 

No to nije funkcioniralo kako je trebalo, pa se dizajnerica pred londonski Tjedan mode koji počinje u petak, osramotila. Naime, softver je davao odgovore koji bi mogli naštetiti Victorijinom ugledu, pogotovo jer se posljednjih tjedana govori o njenom razvodu od bivšeg nogometaša Davida Beckhama (43), tvrdi britanski The Sun. 

Na pitanje bi li bila sretna da se razvede od Davida, sustav je odgovorio: 'Jako' kao i na to usrećuje li ju njegov novac. Usto je sa prstom gore podržao trud britanske premijerke Therese May u navigiranju Brexita. Ubrzo je aplikacija počela davati čudne odgovore poput 'ne mogu pričati jer sam usred nečega' na pitanje stavlja li David nešto u hlače da bi mu međunožje izgledalo veće. 

- Ne mogu ti reći ništa više - istaknuo je softver kada su fanovi pitali dizajnericu je li sretna u braku. Nije htjela otkriti ni zašto nosi ogromne hlače. 

- Željela sam vas obavijestiti da je nevjerojatan tim na Facebooku stvorio chat verziju mene kako bi vas virtualno mogla držati u toku sa svime što se događala na londonskom Fashion Weeku - predstavila je Victoria ranije aplikaciju. Dizajnerica je osim neuspješnim softverom, 10. godišnjicu brenda proslavila i slikom nje u bijeloj vrećici.

- Kada me Marc Jacobs fotografirao kako izlazim iz šoping vrećice prije jednog desetljeća, to je zaista bio početak mog putovanja u modnu industriju - istaknula je Victoria. Dodala je kako je to bilo smiješno i ironično, a ona je tada predstavljala debitantsku kolekciju. 

VIDI OVO! Sve se vidi: 13 najboljih dekoltea Hollywooda!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje