Obavijesti

Show

Komentari 55

Vida provocira svoju Ivanu: ‘U kakve si se probleme uvalila?'

Vida provocira svoju Ivanu: ‘U kakve si se probleme uvalila?'
4

Zaljubljeni par trenutno se nalazi u Grčkoj gdje uživaju prije početka nove nogometne sezone

VIDEO

Hrvatska wagsica Ivana Vida (25) pohvalila se fotografijom iz restorana, a u prvi plan stavila je bujno poprsje. To je primijetio i njezin suprug, reprezentativac Domagoj Vida (29), a svojim komentarom nasmijao je brojne pratitelje. 

- U kakve si se probleme uvalila - napisao je nogometaš i 'skupio' više od 600 lajkova, a Ivana je u rekordnom roku odgovorila: 'Ubijaš na mom profilu'. Osim brojnih pohvala na račun izgleda, pratitelji su pitali i kad će David dobiti bracu ili seku. 

- Koliko zgodna žena. Zavidim ti. Prekrasna si i ti i tvoja obitelj. Hoće li David uskoro dobiti pojačanje? On je najslađe stvorenje koje sam vidjela - stoji u komentaru. 

Obitelj Vida trenutačno uživa u Grčkoj, a fotografijama s luksuznog putovanja svakodnevno se hvali. Odmor su nastavili i na velikoj jahti na kojoj Domagoj koristi priliku za uživanje prije početka napornih treninga i sezone.

A da ne obitelj Vida ne štedi kad je luksuz u pitanju govori i činjenica da je hrvatski reprezentativac svojoj voljenoj poklonio neobičnu masku za iPhone XS Max, napravljenu od čistog 24-karatnog zlata. Na njoj nalazi se lik Domagoja i njihovog sina Davida

Pokretanje videa...

01:11

- Mama, volimo te - piše na donjem dijelu maskice. Cijene ovakvih personaliziranih zlatnih maskica za iPhone XS Max kreću se oko 20 tisuća kuna. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu