Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vidi malu kako miješa: Kate je volontirala i djeci radila pizzu

None Foto: privatni album 3

Kate je volontirala u vrtu i družila se s najmlađima kako bi ukazala na to da građani Londona više vremena provode u prirodi i na svježem zraku...

Čini se da pizza nije jelo na meniju kad se sastaju Kate Middleton (37) i kraljica Elizabeta II. (92). Naime, vojvotkinja od Cambridgea prošlih je dana posjetila Vrt kralja Henrya u Londonu gdje je s djecom radila pizze koje su se potom pekle u otvorenoj peći. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Je li kraljica ikad jela pizzu? - upitao ju je osmogodišnji Nadirah. Kate je nakon pitanja ostalo pomalo zbunjena, no dobro se nasmijala. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

- Znaš, to je jako dobro pitanje. Ne znam, ali kad je sljedeći put vidim svakako ću je pitati - odgovorila je Kate dječaku. Kate je volontirala u vrtu i družila se s najmlađima kako bi ukazala na to da građani Londona više vremena provode u prirodi i na svježem zraku. Darren McGrady, bivši kuhar kraljevske obitelji, rekao je da kraljica nije hedonist. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

- Ona jede koliko mora i ne uživa u hrani za razliku od princa Philipa koji može i jesti i pričati o hrani cijeli dan - ispričao je McGrady te dodao kako se u kraljevskoj obitelji za večeru ne konzumira hrana sa škrobom poput krumpira, riže ili tjestenine. 

ŽIVOT U STRAHU: Poludjeli fanovi ih uhodili, pratili doma, prijetili im smrću, a neke su priče završile i tragično

Komentari (3)
  • Kata je volontirala i djeci,,,radila..pizzu. Kod odraslih je također volontirala i...kazala..pizzu!!

    18. 1. 2019,   17:02
  • Koji naslov ???

    16. 1. 2019,   18:10
  • bravo kate

    16. 1. 2019,   18:39