Obavijesti

Show

Komentari 0

'Vidi se izdaleka', pjesma Damira Kedže u finalu Cesarice

'Vidi se izdaleka', pjesma Damira Kedže u finalu Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih za hit mjeseca srpnja, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica

VIDEO

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: 'Gori ulica' koju izvodi Boris Novković, 'Kuća naše pisme' u izvedbi Gorana Karana, Tedija Spalata i klape Sv. Juraj HRM, pjesma 'Lubenica' koju izvode Lidija Bačić i Miki Solus, pjesma 'Vidi se izdaleka' u izvedbi Damira Kedže i pjesma 'Volim te, volim' koju izvodi Nina Badrić.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'Vidi se izdaleka' koju izvodi Damir Kedžo, a autorski potpisuje Ante Pecotić.

Damir Kedžo, jedan od najboljih i najperspektivnijih mladih pjevača, u novoj brzoj i modernoj pjesmi slavi i pjeva o ljubavi. Iza ove pjesme stoji jak autorski tim Ante Pecotić (glazba i tekst) i Bojan Šalamon Shalla (aranžman, produkcija, mix i mastering).

- Čim sam čuo demo znao sam - to je to. Iako je drugačija od svih mojih dosadašnjih pjesama odmah sam bio siguran da je stvorena baš za mene. Uživao sam u stvaranju pjesme, bilo je jako kreativno u studiju i brzo smo dobili final. Vidi se izdaleka pjesma je o ljubavi, radosti i ljepoti i točno opisuje životnu fazu u kojoj sam trenutno. Lijepo mi je u svakom pogledu i to se 'vidi izdaleka’, rekao je Damir Kedžo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

Snimajući pjesmu u studiju Damir je već imao viziju spota, točno je znao kako, gdje i s kim želi snimiti spot koji će dočarati stihove pjesme. Za partnericu u spotu odabrao je Helenu Janjušević, koja je donedavno s njim plesala u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Helena i Damir donose nam jedan ljetni dan u životu dvoje ljudi koji se vole i sretni i opušteni uživaju u zajedničkim trenucima, a u spotu su se čak okušali i u vožnji jet skijem. Spot je nastao u produkcijskoj kooperaciji Redesign Films & N.O. Production, a režiju potpisuju Hugo Vojak i Mladen Đaković.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 16. rujna kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit kolovoza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac