Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Viktorija i Dino 'iskeširali' pet mil. kuna za stanove u Zagrebu

None Foto: Jurica Galoic/PIXSELL 11

ZBOGOM, SPLITE Bračni par svojim sinovima želi omogućiti najbolje uvjete za školovanje. Preseljenje planiraju do kraja kolovoza, uoči nove školske godine

Istina je, preselit ćemo se u Zagreb, potvrdila nam je bivša Miss Dalmacije Viktorija Rađa (40), koja će s obitelji napustiti Split.

BRAČNO PUTOVANJE Dino Rađa i supruga Viktorija uživaju na luksuznoj destinaciji

Preseljenje planiraju do kraja kolovoza, uoči nove školske godine. Kako doznajemo, odlučili su kupiti dva stana u novosagrađenoj zgradi koju su neki arhitekti proglasili među najljepšim sagrađenim prošle godine. Jedan od razloga selidbe, tvrdi bračni par, su poslovne obaveze bivšega košarkaša Dina Rađe (50), predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL Kupili stan: Bračni par Rađa priprema se za selidbu u Zagreb

- Želim sinovima omogućiti najbolje uvjete koje mogu imati - kratko je komentirao bivši košarkaš.

PROMJENA Viktorija Rađa je skratila kosu: Poput hrvatske Halle Berry si

Još jedan od razloga za selidbu obitelji Rađe je košarka koju stariji sin Roko (14) godinama trenira u kadetima Košarkaškog kluba Split. Uskoro će boje Splita zamijeniti jednim od zagrebačkih klubova, Cedevite ili Cibone, dok će mlađi sin Niko (9) nastaviti školovanje u jednoj od osnovnih škola u Zagrebu. 

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Viktorija i Dino Rađa upoznali su se prije 22 godine, a u braku su već 16 godina. Viktorija uživa u majčinstvu i ne misli se vratiti manekenstvu ili pjevanju. Istaknula je kako ima idiličan odnos i s Dujom, Dininim sinom iz prvoga braka, dok je sin Roko od nje naslijedio smisao za glazbu i ples, a od oca emocije.

Komentari (80)
  • On je svoje pare posteno zaradio i nek uziva.

    30. 3. 2018,   13:00
  • Naslijedio od mame talent za pjevanje..."možemo u parku, na klupi il u jarku nema veze u uuuu...". Mali drzi se knjige.

    30. 3. 2018,   12:26
  • Interesantno je kako uvijek ove kao seksi i vamp žene takozvane gutačice muškaraca nađu na kraju mirne,tihe i povučene likove koji su sušta suprotnost onome kaj propagiraju kroz spotove i pjesme...Na kraju završe sa nekim mutavcima koji jedva od lijenosti znaju izgovorit svoje ime...Očito se suprotnosti privlače...

    30. 3. 2018,   12:25