Obavijesti

Show

Komentari 4

Viktorija je osvojila gledatelje šarmom, a Marko vicevima...

Viktorija je osvojila gledatelje šarmom, a Marko vicevima...
5

Supruga Dina Rađe pokazala je svoje plesne sposobnosti tijekom učešća u showu 'Ples sa zvijezdama', a ovako je izgledao njezin put do velikog finala

VIDEO

Bivšu missicu, model, pjevačicu, fitness trenericu te suprugu proslavljenog košarkaša Dina Rađe (51) brojni pamte i kao pop zvijezdu 90-ih kada ju je proslavio hit 'Nema veze', a nakon devete sezone plesnog showa 'Ples sa zvijezdama' Viktoriju Đonlić Rađu (41) mnogi će pamtiti i kao vrsnu plesačicu. 

Pokretanje videa...

01:51

U prvoj emisiji Viktorija Marko Mrkić pokazali su svoje plesno umijeće uz tango. Viktorijin suprug bodrio ju je iz prvog reda. Za svoj prvi nastup osvojili su 30 bodova.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U drugoj epizodi Viktorija i njezin mentor izveli su jive, a žiri je za njih imao samo riječi pohvale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Live emisija 'Finalisti plesa sa zvijezdama' 29:45

- Ja bih ti preporučila da se malo opustiš, ali jako si talentirana. Meni je ovo bilo genijalno - komentirala je Tamara Despot Viktorijinu plesnu izvedbu, a ostatak žirija složio se s pohvalama. Njihov fantastični jive nagradili su sa 32 boda. 

Za treću po redu emisiju, ovogodišnji finalisti pripremili su pravi spektakl. Na jedan od najvećih filmskih hitova u 2018. godini 'Zvijezda je rođena', izveli su rumbu. Ipak, žiri nije bio oduševljen, komentirao je kako Viktoriji nije najbolje 'legla' rumba. Za svoj treći ples osvojili su 28 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

U četvrtoj emisiji, Viktorija i Marko zaplesali su engleski valcer i oduševili gledatelje i žirij. 

U petoj emisiji tema je bila put oko svijeta, a Viktorija i njezin mentor otputovali su u Moskvu. Prezentirali su cha cha cha na ruski način.i osvojili 34 boda. 

- Prepala sam se da će te ostati u okrutnosti ovih ruskih vojnika. Dobro je da ste malo cugnuli votke - našalila se Almira te priznala kako je uživala u pokretima Viktorije. 

U idućoj emisiji otplesali su strastveni ples, poznatiji kao Paso doble. Viktorija je najviše oduševljena haljinom, a žiri ih je nagradio s 32 boda. 

Đonlić Rađa i Mrkić u sedmoj emisiji zaplesali su quickstep na Balaševićevu pjesmu 'Devojka sa čardaš nogama'. Baš kao i u prethodnoj osvojili su 32 boda.

 

U liku Emme Stone i Ryana Gosling, Viktorija i Marko zaplesali su slowfox na broj iz mjuzikla 'La la Land'. Za prvu izvedbu ovaj plesni par osvojio je 35 bodova. Za drugi dio natjecanja, Viktorija i Marko odlučili su se za dinamičnu sambu, a otkrili su kako su pripreme bile uzbudljive i zanimljive. 

U desetoj emisiji Marko i Viktorija oduševili su valcerom kojeg su plesali na pjesmu Olivera Dragojevića 'Dva put san umra'. Dobili su 35 bodova.U drugom dijelu pokazali su da su usavršiti korake i koreografiju iz jazz dancea i osvojili 40 bodova. 

U polufinalnoj emisiji Viktorija i Marko plesali su jive s Damirom Horvatinčićem. Za to su dobili desetku i tri devetke od žirija. Kasnije su udvoje zaplesali tango.

POGLEDAJTE VIDEO S FINALISTOM IVANOM ŠARIĆEM:

POGLEDAJTE VIDEO S FINALISTIMA SLAVKOM SOBINOM I GABRIELOM PILIĆ:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'