Obavijesti

Show

Komentari 25

Viktorija Rađa: 'Dino me drži kao princezu na zrnu graška...'

Viktorija Rađa: 'Dino me drži kao princezu na zrnu graška...'
6

Pobjedi se više nada moj suprug nego ja. On ima taj sportski, natjecateljski um. Od početka nas dvoje idemo iz emisije u emisiju, vrlo skromno, priznaje Viktorija

VIDEO

Bivša manekenka, a danas zvijezda u showu 'Ples sa zvijezdama', Viktorija Đonlić Rađa (41) i sama ne može vjerovati da je pristala na sudjelovanje u plesnom natjecanju. 

- Htjela sam plesati s Damirom Horvatinčićem jer sam s njim plesala na audiciji. Drugi je krug bio s Markom. On mi je na prvi pogled djelovao čudnjikavo, izgledao je kao Šiljo. Visok, nezgrapan i smiješan. Gledala sam ga i pitala se što taj radi ovdje? Danas mogu samo Bogu zahvaljivati što nas je spojio. Jako sam zahvalna na Marku. Nisam mislila da sam osoba koja se prevari na prvom dojmu, ali ispalo je da sam se ovaj put prevarila - rekla je Viktorija za Story te dodala kako privatno ne pleše, no nakon showa će zamijeniti teretanu plesnom dvoranom. 

- Ples je fizički jako zahtjevan. Mislim da je samba najzahtjevnija jer je tehnički najteža - govori. Velika podrška joj je suprug Dino Rađa (52) koji ju vjerno bodri s tribina svake nedjelje. 

- Pobjedi se više nada moj suprug nego ja. On ima taj sportski, natjecateljski um. Od početka nas dvoje idemo iz emisije u emisiju, vrlo skromno. Mnogo radimo, puno smo truda uložili, a mislim da se svaki trud mora isplatiti. To sam osjetila nekoliko puta u životu - objašnjava Viktorija te navodi kako Dino nije ljubomoran na njezinog plesnog partnera Marka Mrkića (27). 

- Dino je jedna od najsamouvjerenijih osoba koju poznajem, a ima razloga i biti. Nema ljubomore, iako bi mi ponekad čak i odgovarala. Ne bi mi smetalo da je tu i tamo pokaže, ali on meni na sve druge načine pokazuje tu svoju grandioznu ljubav - priznaje bivša Miss Dalmacije te dodaje kako Dino sve proživljava dva puta jače. 

- On je zapravo jako emotivan. Sve ono što sam ga bodrila i podržavala u životu, vratio je trostruko. Ne možete zamisliti kolika mi je podrška. Sve je preuzeo na sebe kako bih se mogla usredotočiti na ples. Drži do mene kao da sam princeza na zrnu graška. Uskoro se bliži finale showa, a uz Viktoriju i Marka još se tri para bore za ulazak u finale. 

'Haljina je grozna i Miji baš ne stoji. Očigledno je Photoshop...'
'Haljina je grozna i Miji baš ne stoji. Očigledno je Photoshop...'

- Ušla sam u garderobu u Jadran filmu i pogledala Martinu Novaković i Eminu Kušan, koje su zaslužne za šminku i garderobu, i rekla sam im da mi se plače kad pomislim da će svemu uskoro doći kraj - govori Viktorija. Zahvaljujući plesu nikad nije bolje izgledala, a danas ima manje kilograma nego što je imala prije 23 godine kad je osvojila titulu Miss Dalmacije i prve pratilje Miss Hrvatske.

- Žena se mora njegovati jer smatram da je izgled žene odraz onog što nosi unutra. Mislim da svaka žena treba držati do sebe. Imala ona pet kilograma viška ili manje, to je manje važno. Ne mora biti savršena, ali njegovana mora biti - zaključuje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:03

DOMAĆA ZVIJEZDA ISKRENO O PROŠLOSTI: Živjela sam u smeću i spavala po cijele dane

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'