Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Viktorija Rađa pokazala sestru: 'Slika govori više od riječi...'

None Foto: Instagram/kolaž 7

Pitam ja nju što ću napisati ispod slike? Kaže, ne znam odakle bih počela. Moja najdraža i jedina sestra, napisala je Viktorija u opis fotografije sa svojom sestrom, koju ne viđamo često u javnosti

Bivša manekenka Viktorija Rađa (42) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju sa svojom sestrom Mihaelom Đonlić, koju inače ne viđamo u javnosti. 

- Pitam ja nju što ću napisati ispod slike? Kaže, ne znam odakle bih počela. Moja najdraža i jedina sestra - napisala je Viktorija u opis fotografije.

Fotografija je skupila više od 1.000 lajkova, a mnogi se nisu ustručavali komentirati.

- Slika govori više od riječi - jedan je od komentara.

SLIKALA SE U BADIĆU Rađa se hvali fotkom, a fanovi je napali: Izgledaš anoreksično

Osim komplimenata brojnih obožavatelja, emotikone srca ostavila je i bivša voditeljica 'Golih vijesti' Gianna Apostolski.

Foto: Instagram

Viktorija se nedavno našla na meti kritika, njezini obožavatelji tvrdili su da je premršava. 

- 'Ovo nije Viktorija, pa kako, ona nije tako jako mršava, ona je lijepa... Ovo je čista anoreksija ili ja ne vidim' - napisala je jedna Viktorijina pratiteljica, s kojom su se potom složili još neki od pratitelja.

Foto: Instagram

- Dobro vi vidite gospođo', 'zaista, jako mršavo', 'Ovom lijepom tijelu treba nekoliko kilograma' - prokomentirali su drugi. Ipak, Splićanki upućeni su i brojni komplimenti.

Foto: Privatni albumI

-  'Najljepša žena', 'Kako se postaje tako zgodan', otkrijte nam tajnu molim Vas',  'Predivna' - ipak su istaknuli komplimente drugi obožavatelji.

Mnogi smatraju da izgleda odlično unatoč tome što je prije 23 godine odnijela titulu Miss Dalmacije i prve pratilje miss Hrvatske.

Komentari (26)
  • Ova Viktroiaj se previse izgladnila, neka joj netko da jesti

    15. 8. 2019,   00:06
  • A brate strasilo su jedna i druga.

    15. 8. 2019,   04:53
  • Gospođi bi netko trebao objasniti razliku između fotografije i slike...

    15. 8. 2019,   01:12