Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vila Nataša s Velebita sišla po nagradu za najbolju glumicu

None Foto: Petra Pestic

PUNOM PAROM Atraktivna glumica Nataša Janjić odigrala je tri premijerne predstave te snimila tri filma, a publika ju je zavoljela zbog nenametljivosti

Igrala sam predstave, snimila tri filma i zaslužila ozbiljan ljetni predah, kaže Nataša Janjić (35). Splićanku je matično kazalište Gavella proglasilo najboljom glumicom. U ovoj sezoni odigrala je tri premijere.

- Razveselila me nagrada jer dolazi od publike za koju stvaramo i čije mišljenje je najvažnije. Lijepo je biti prepoznat - rekla je Splićanka koja je završila snimanje filma ‘Aleksi’ redateljice Barbare Vekarić.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- U filmu igram Leu, luckastu i duhovitu rođakinju glavne junakinje Aleksi, majku četvero djece - rekla je Nataša. Do početka srpnja je na probama za novu Gavellinu predstavu, Nekoliko dana prije dodjele nagrada glumica je snimala na Velebitu, a sad se veseli odlasku na jadransku obalu.

- Ostatak ljeta bit ću u rodnom Splitu na maminoj spizi, otići ću na Šoltu ili kamo god me ideje odvedu. Zaista ću se isključiti i napuniti baterije - rekla je.

Foto: Petra Pestic Vrijedna Nataša: Nakon sezone u kojoj je puno radila želi na moru puniti baterije
Komentari (5)
  • ljepotica

    16. 6. 2017,   11:12
  • Lijepa i talentirana cura koja za razliku od nekih stvarno nesto pametno i radi u zivotu. Cestitke!

    16. 6. 2017,   09:34
  • Ja bi nju ljubio

    16. 6. 2017,   09:36