Obavijesti

Show

Komentari 166

Vinkovčanin Gricko: 'Marijana iz BB-a sad je moja žena...'

Vinkovčanin Gricko: 'Marijana iz BB-a sad je moja žena...'
18

Tomislav i Marijana prije veze bili su dugogodišnji prijatelji. Da planiraju vjenčanje, otkrili su još u studenom prije dvije godine

VIDEO

Moja žena i ja, prijatelja dva, pohvalio se konobar Tomislav Grizelj Gricko na društvenoj mreži.

Rođeni Vinkovčanin objavio je fotografiju s pobjednicom šeste sezone realityja showa 'Big Brother' Marijanom Čvrljak (33), na kojoj Kninjanku oslovljava kao žena, a ne više kao djevojku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:15

Ispod fotografije oglasila se Marijana koja je tek dodala 'Nas dva debela'. Kad smo kontaktirali Tomislava da nam kaže kako mu je u braku s Marijanom, Vinkovčanin nije bio raspoložen za razgovor.

- Zašto ne zovete Marijanu da vam kaže što je istina nego zovete mene - tek nam je obrusio Grizelj. Kao ni njezin odabranik, tako ni Marijana očigledno nije bila raspoložena za komentare te se na naše pozive nije javljala. No ako je suditi po društvenim mrežama, ljubav Tomislava i Marijane cvijeta.

Slavonac i Dalmatinka nikad nisu skrivali emotivan odnos, a Grizelj zajedničke fotografije objavljuje na društvenim mrežama. Posebno je blizak s njezinom kćeri Korinom (10), koju reality zvijezda ima iz prvoga braka s pomorcem Ivanom Čvrljkom, kojega je prevarila u “Big Brotheru” sa sad već bivšim suprugom Nikolom Nemeševićem Nemešom (30).

- Ne znam što se događa između Tomislava i Marijane, ali ako su se vjenčali, drago mi je zbog nje - kratko je za 24sata izjavio glazbenik iz Požarevca.

Ljubav između Nemeša i Marijane rodila se u BB kući, kad je Kninjanka pod utjecajem alkohola plesala pred Nemešom, koji nije ostao imun na atraktivnu Dalmatinku.

Nakon učestalih pipkanja i flerta, seks s Beograđaninom je 'pao' već nakon deset dana. Seksali su se u krevetu, tik pored drugih stanara, skrivajući se ispod pokrivača. Jednom su se odvažili i na seks pod tušem. Za to vrijeme su njihove obitelji 'izgarale' od boli.

Nemešova majka Nada bila je na rubu živčanog sloma jer nije mogla kontrolirati situaciju. Tvrdila je da se njoj i suprugu život preko noći pretvorio u pakao, dok je Marijanin otac Ivo Kovačević rekao kako se odriče kćeri i da je ona za njega mrtva, što je poslije ublažio.

Dočekao ju je ispred BB kuće, kad je pobjedom osvojila 786 tisuća kuna. Nakon showa Nemeš i Marijana nastavili su se viđati, no nekoliko puta su prekidali. Marijana je otvorila salon za tetoviranje i sestri pomogla pokrenuti ugostiteljski biznis.

O prvoj krizi Marijane i Nemeša govorilo se početkom 2014., kad su na zajednička putovanja potrošili glavninu Marijanina novca od nagrade. Tad je Nemeš odlučio vratiti se u Beograd i postati pjevač.

Nakon ljeta su definitivno prekinuli. Njihova ljubav potrajala je tek tri godine, a obilježili su je i zajedničkom tetovažom 'Ne žalim ni za čim'.

Marijani i Nemešu trebalo je dvije godine razdvojenosti da ipak shvate da žele jedno drugo, stoga se Marijana u kolovozu 2016. odlučila udati za Nemeša. No izgleda kako u taj brak nije ušla svim srcem. Mjesec dana prije njezina drugog vjenčanja, Tomislav se na društvenim mrežama počeo hvaliti njihovim zajedničkim fotografijama.

- Najbolji prijatelji - pisao je tad Tomislav, koji je Marijanu tješio osam mjeseci nakon što joj se i drugi brak raspao. Par je od tada sve više vremena provodio zajedno, a Tomislav je već u studenom 2017.

otkrio kako se Marijana sprema za treće vjenčanje. Par se planirao preseliti u Tomislavove rodne Vinkovce, no Marijana i dalje konobari u kafiću u zagrebačkom kvartu Savica.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 166
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden