Obavijesti

Show

Komentari 2

'Više ne sumnjamo u trudnoću, pa trbuščić nam je sve rekao...'

'Više ne sumnjamo u trudnoću, pa trbuščić nam je sve rekao...'
9

Par je započeo romansu nakon dodjele Zlatnih globusa u siječnju 2016., ali prekinuli su godinu dana nakon. Ipak, par se pomirio u travnju prošle godine, a onda su 'pale' i zaruke.

VIDEO

Američka pjevačica Katy Perry (34) i njen zaručnik, glumac Orlando Bloom (42) u srijedu navečer su u Los Angelesu bili na svečanoj premijeri nove serije 'Carnival Row'. Par se pred kamerama ljubio i dodirivao, a fanovi nisu mogli ne primijetiti njen trbuščić u pripijenoj lila haljini.

- Ako smo do sad sumnjali u trudnoću, sad smo sigurni, sve nam je trbuh rekao. Čestitam - napisali su pratitelji. 

Iako nisu komentirali glasine o trudnoći, izvor blizak paru otkrio je nedavno za američke medije kako su o djeci odavno razgovarali. 

- Katy je htjela čekati s majčinstvom do nakon vjenčanja. Ipak, na neke stvari se ne može utjecati - pišu strani mediji. 

Krajem srpnja Katy i Orlando uživali su na luksuznoj jahti na najvećem španjolskom otoku Mallorci. Pjevačica se kupala i ronila, a već tada se primijetio zaobljen trbuščić dok je šetala palubom. 

Katy je poznata po vitkoj figuri pa trbuščić nije bilo teško uočiti. Za opuštanje na godišnjem odmoru, pjevačica je odjenula jednodijelni badić. Krajem ove godine slavni par planira vjenčanje. 

Započeli su romansu nakon dodjele Zlatnih globusa u siječnju 2016., ali prekinuli su godinu dana nakon. Ipak, par se pomirio u travnju prošle godine, a onda su 'pale' i zaruke. Katy je već bila udana za Russella Branda (44), ali im se brak raspao nakon dvije godine. 

- Udala sam se kad mi je bilo 25. Sada mi je 34. To je bilo prije skoro deset godina. Mislila sam si 'jedna osoba cijeli život' i nisam bila sigurna da je ta ideja dobra za mene. Toliko sam drugačija sada nego što sam bila - rekla je Katy jednom prilikom. Ipak, brak joj je ostao u dobrom sjećanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao