Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Više nema obitelj, više nema ni domovinu, samo osveta ostaje

None Foto: Christopher Raphael 2

Quan traži osvetu za ubojstvo njegove kćeri jedince u terorističkom činu. U neumornoj potrazi za identitetom ubojice svoje kćeri, sredstva se više neće birati

Uloge glumca Jackieja Chana oduvijek su bile uloge pozitivaca, i to onih koji donose veselje svugdje oko sebe. Chan još uvijek nije prešao na mračnu stranu no uloge veseljaka su izgleda daleko iza njega.

Novi njegov film, 'Stranac', pokazat će nam kako Chan zna bez problema odglumiti i antiheroja.

BEZ KONTROLE Bio je dobar suprug i profesor, ali optužba mu je oduzela sve

U 'Strancu' je u pitanju priča o skromnom poduzetniku Quanu (Jackie Chan), koji traži osvetu kada njegova jedina kći biva ubijena u terorističkom činu. U neumornoj potrazi za identitetom ubojice svoje kćeri, Quan je prisiljen na igru mačke i miša s vladinim dužnosnikom (uvijek kvalitetni Pierce Brosnan), čija bi prošlost mogla voditi do tragova identiteta ubojice.

Pogledajte video

U glavnim se ulogama nalaze spomenuti Jackie Chan i Pierce Brosnan, dok im podršku daju Charlie Murphy, Orla Brady, Liu Tao i Katie Leung. Redatelj je Martin Campbell, koji je već surađivao s Brosnanom kada je režirao odličan Bondov film 'Zlatno oko'.

'Stranac' u naša kina dolazi 08. ožujka ove godine, u distribuciji Blitzfilma.

Tema: FILM

Komentari (6)
  • 'Stranac' je u naše domove došao još prije Nove godine ........................................... u distribuciji Torrent !!!

    12. 2. 2018,   14:39
  • film je odličan nije kao drugi da heroj ili antiheroj je napravljen od titanijuma

    13. 2. 2018,   13:19
  • Koliko se ja sjećam, taj film je bio još prošle godine u Cinestaru!! A i na torrente je brip verzija davnih dana došla.. prošli mjesec ga pogledao.. nije loš.. malo drugačija uloga Jackie Chana, mračnija

    13. 2. 2018,   15:45