Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Više nije u kockicama: Ivana se 'prebacila' na haljine i badiće

None Foto: Instagram 4

Rođena je u Njemačkoj, u Hercegovinu se preselila sa osam godina, a sada živi u Zagrebu. Nekadašnja je finalistica Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore

Po mnogima neslužbena Miss nedavno završenog Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Ivana Knoll (26)  proteklih se tjedana nije skidala iz kockica.

SP 2018, Hrvatska - Engleska IVANA KNOLL Navijačica koja donosi sreću: Od 90 lajkova do Miss SP-a

Na svakoj utakmici pojavila se u drugoj odjevnoj kombinaciji od kojih je svaka uključivala barem jedan kockasti detalj, a kada nije bila u mogućnosti bodriti Vatrene na stadionu, to je radila na društvenim mrežama.

Sada je pak svoje pratitelje, čiji je broj od početka prvenstva drastično narastao, iznenadila odjevnom kombinacijom - bez kockica. Tako na jednoj fotografiji pozirala u crvenoj haljini s uzorkom  dok je pratitelje na Insta storyju počastila fotkom u kupaćem kostimu.

LIJEPE LI SU Tu smo već pobijedili Francuze: Ma nema do hrvatskih ljepotica

Inače, Ivana je rođena u Njemačkoj, u Hercegovinu se preselila sa osam godina, a sada živi u Zagrebu. Nekadašnja je finalistica Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Završila je kao prva pratilja. U vezi je već pet godina.

-  Zaljubljena sam, a dečku ne smetaju silni uleti i komplimenti koje dobivam - rekla nam je svojedobno.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Komentari (79)
  • Dokad više ovo?! Čemu ovaj sponzorirani sadržaj kojim nekom gradite "karijeru". Dajte pisite o nekoj vrijednoj curi koja radi studira i bori se i nije 6 sati dnevno na tretmanima uljepsavanja nego je primjer drustvu. Ova je sve kontra, trosi novac od duplo starijeg čovjeka od sebe(ne mislim na oca nego na decka) , pokusava do cilja doci kroz tijelo a ne intelekt, i brate mili sto je najgore ujutro kad se probudis pored nje ona je ispod prosjeka. Dokad pitam vas?

    20. 7. 2018,   16:16
  • Prvenstvo je završilo, ali očito ne i sponzorski ugovor Ivane Knorr...

    20. 7. 2018,   16:27
  • Rođena u Njemačkoj, živila u Hercegovini, a sad je dotepenec u Zagrebu ... Dam se kladiti da je ona najobičniji glasač HDZ-a

    20. 7. 2018,   16:24