Obavijesti

Show

Komentari 7

'Više volimo kada nam zapale baklju nego bace grudnjak...'

'Više volimo kada nam zapale baklju nego bace grudnjak...'
6

Mi imamo svoj stil, nikoga ne angažiramo za naše odijevanje. Kako je jednom rekao naš basista Tomac ‘Onaj tko ne zna sebi odabrati odjeću nije ni zaslužio svirati u Brkovima’, kaže pjevač Shamso

VIDEO

A ja ću svako veče piti hormon sreće i sanjati da te ljubim da skroz ne poludim, glase stihovi kojima su kultni folk pankeri ‘Brkovi’ započeli gostovanje u studiju 24sata

- U Dom sportova promovirat ćemo naš novi album ‘Hormon sreće’ s kojeg ćemo odsvirati gotovo sve pjesme, a obožavatelje nećemo uskratiti i za naše kultne hitove - rekao je Shamso. Pjevač Brkova ponosno je najavio i gostovanje nekadašnjeg jugoslavenskog benda “Nervozni poštar” koji su im glazbeni uzori, a dečki su se prisjetili kako su se domislili imena svog glazbenog sastava.  

PR fotografija

- Ne sjećam se točnog trenutka, ali Prascu je sinulo dok smo bili na ljetovanju, družili se i slušali “Nervoznog poštara” na jukebox. Njemu je palo na pamet da bi trebali složiti neko ime, malo žešće od njihovog i tako je dao ime Brkovi - objasnio je Žorž, a Shamso dodao kako je ime dao po njegovom šefu kojeg su zvali ‘Brko’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim neobičnog imena bend njeguje i specifičan stil odijevanja iako, kako priznaju, ne prate modu. 

Brkovi se opraštaju od Sinana Sakića: 'Bio je poseban čovjek'
Brkovi se opraštaju od Sinana Sakića: 'Bio je poseban čovjek'

- Mi imamo svoj stil, nikoga ne angažiramo za naše odijevanje. Kako je jednom rekao naš basista Tomac ‘Onaj tko ne zna sebi odabrati odjeću nije ni zaslužio svirati u Brkovima’, pa tako ako hoćeš svirati s nama, onda se moraš imati osjećaj da se obučeš ko seljačina, ako ne znaš onda oprosti. Mi se svi znamo tako da s tim nemamo problema - kaže Shamso. Budući da je upravo on autor posljednjih pjesama kojima glazbenici bacaju svoje fanove u delirij, dečki ga ne štede kada su u pitanju kritike. 

Jurica Galoić/Pixsell

- Oni su strogi. Ja napišem pjesmu, oni kažu da ne valja, da je glupa, pa ju brzo i bacim u smeće - rekao je pjevač, a njegov kolega Šarulja dodao da paze na kvalitetu pjesama. Privatno slušaju brojne kolege, osim bluzera i jazzera. U garaži gdje sviraju, kako kažu, kao trofeje, čuvaju stvari koji im publika baca na pozornicu.

- U garaži čuvamo od zastavu, čarape, grudnjake, ima stvarno svega  i to nam je drago - kaže Shamso kojem je najbitnije da se s publikom grade prijateljstvo i da su prema njima ravnopravni. Ostatak benda više se veseli kada na binu iz publike doleti baklja umjesto grudnjaka. 

Mlada zvijezda priznala: Moja kćer je dobila ime u zadnji čas, nisam znala kako bih je nazvala!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'