Obavijesti

Show

Komentari 38

Višnja Pevec ponovno na sceni: Ja sam veliki borac, ne plačem

Višnja Pevec ponovno na sceni: Ja sam veliki borac, ne plačem
5

Nekad davno, pokojni Generalić je vidio te moje slike iz osnovne škole i rekao - 'imaš talenta, primi se crtanja', a ja nikako vremena za to, pohvalila se bivša poduzetniva da ima talenta i za slikanje

VIDEO

Volim pjesmu i uvijek kažem - pjesma, glazba, ples, to mi je hrana za dušu i lijek za lijepi život, rekla je Višnja Pevec (56) u RTL-ovoj emisiji Exkluziv. Supruga Zdravka Peveca, čiji je trgovački lanac 2010. završio u stečaju, najavila je svoj povratak na estradnu scenu. 

Kaže kako je snimila pjesmu 'Crna višnja' za koju vjeruje kako joj je otvorila vrata za jedan novi život, za novi put. Dodala je da pjeva iz ljubavi te ističe da je njezina pjesma tako vesela da će svakome ući u uho, ostati mu u sjećanju i ljudi će ju rado slušati. 

- Sve ovisi o radio postajama koliko će ju puštati, o ljudima koliko će ju slušati, ali ja vjerujem da će se svima svidjeti - ispričala je Višnja. Ističe kako će se znati nositi s kritikama, pa i ako budu negativne. 

- Neću uopće slušati, neću gledati, neću komentirati, neću se na to uopće osvrtati niti biti tužna zbog toga - rekla je Višnja. Bivšoj poduzetnici se sviđa na pozornici i kaže da joj malo treme što ima nestane kad počne svirati glazba. Uz pjevanje Višnja se bavi slikanjem te tvrdi kako je pokojni slikar Ivan Generalić hvalio njezine radove. 

- Nekad davno, pokojni Generalić je vidio te moje slike iz osnovne škole i rekao - 'imaš talenta, primi se crtanja', a ja nikako vremena za to - prisjetila se pjevačica u usponu. U glazbenoj karijeri kao i nekad u biznisu ima punu podršku svog muža Zdravka koji ističe da će učiniti sve da ona bude sretna.

'VIS Stečaj bend': Oni svojom glazbom izvlače iz svake krize
'VIS Stečaj bend': Oni svojom glazbom izvlače iz svake krize

- Voli crtati, voli pjevati i zato ju u tome podržavam. Ja vjerujem da će ona ponovno biti Višnja kakva je  bila i u društvu i u društvenim aktivnostima, pa vjerojatno i u biznisu - rekao je Zdravko za Exkluziv. Osim slikanjem i pjevanjem, Višnja i njezin muž se u selu Donji Mosti u blizini Bjelovara uz pomoć djece pokušavaju vratiti biznisu. Bivša poduzetnica ističe kako su pravi prijatelji ostali uz nju i njezinu obitelj, a među njima su pjevač Mladen Grdović i skladatelj Nenad Ninčević. 

- Ja sam veliki borac, ja ne plačem, ja uvijek se smijem i ne kukam i kažem ono što me ne ubije to me ojača. Idemo dalje u neku novu pjesmu, neka nova druženja, neke nove nastupe, nikad se ne zna - zaključila je Višnja. 

Ispovijest uništenog Peveca: Čekam zatvor i sadim konoplju
Ispovijest uništenog Peveca: Čekam zatvor i sadim konoplju

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin