Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Višnjić: 'Hitna služba' će više faliti vama nego nama

None Foto: 24sata 3

Snima se posljednja sezona serije koja je izazvala pomamu za bolničkim TV pričama. Seriju će u povijest otpratiti i njena prva zvijezda G. Clooney

Iako već godinu i pol ne glumi u seriji, Goran Višnjić ostao je jako blizak s cijelom glumačkom postavom serije. Naš glumac je u posljednje vrijeme imao priliku "Hitnu službu" gledati iz perspektive obožavatelja i zna koliko će serija nedostajati fanovima.
- Nama je OK jer svi živimo u istom gradu i često se viđamo. Svi glumci iz serije ostali su jako dobri prijatelji. S nekima od njih čak idem i na zajedničke odmore. Nakon što osam godina radite s nekim, postanete jako dobri prijatelji. Tako će na neki način kraj serije biti puno tužniji za obožavatelje nego za glumce. Nama to neće biti kraj već prije kao početak nečeg novog - kazao je Goran Višnjić novinarima na filmskom festivalu Sundance.

GEORGE CLOONEY SVOJE EPIZODE SNIMA U TAJNOSTI
Hollywoodski zavodnik slavu je stekao baš u "Hitnoj službi" i iako je to prije odbijao, odlučio se vratiti u seriju u njenoj posljednjoj, petnaestoj sezoni. Kao dr. Doug Ross pojavit će se u tek nekoliko epizoda. Kako ne bi niti jedna informacija o tome u kojem će se smislu George Clooney pojaviti u seriji procurila u javnost, snimanja njegovih epizoda odrađuju u tajnosti.

Komentari (3)
  • Višnjić je najuspješniji hrvatski glumac svih vremena.

    22. 1. 2009,   14:24
  • Ovaj miki je provokator.

    22. 1. 2009,   14:43
  • Najuspješniji hrvatski glumac svih vremena je Sanader. Glumica-pogodite sami

    1. 8. 2009,   19:15