Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Visoki, tamni i bivši: Sve velike ljubavi fatalne Nataše Janjić

None Foto: Facebook/Instagram/ G. Jelavic/PIXSELL(D. Puklavec/Pixsell/ D. Spehar/PIXSELL

Marko i Nataša upoznali su se kada se ginekolog vratio iz Londona, gdje je gradio karijeru. Ubrzo je ušao u Natašin život te su započeli vezu. Prije Kisića, bila je u braku sa Joškom Lokasom

Ako netko od hrvatskih 'celebova' ima zanimljiv ljubavni život to je svakako Nataša Janjić (35). Naime, lijepa glumica nedavno je prošetala Zagrebom i pokazala novog dečka Peru Mrnarevića.Time je ujedno potvrdila glasine o prekidu sa Samirom Šećerkadićem o čemu se šuškalo proteklih nekoliko mjeseci. 

Foto: Facebook/Instagram

Kratka idila sa Samirom

Par se upoznao na vjenčanju Nevene Rendeli i Maka Vejzovića u ljeto 2016. godine i od tada su uživali u zajedničkim trenucima u Zagrebu i Dubrovniku. Ipak, njihova ljubavna priča nije imala happy end.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Prije product dizajnera splitsku glumicu povezivali su, između ostalog, s Goranom Bogdanom i Petrom Strugarom.

 

Oh my God, it's Gogo! 🔥 #stetastonistetu #moviestar

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Ove romanse nikada nije potvrdila ni demantirala, a u to vrijeme 'oporavljala' se od prekida s ginekologom Markom Kisićem

Ginekolog ipak nije bio 'onaj pravi'

Nataša i zagrebački liječnik prekinuli su nakon godinu dana veze. Vijest je potvrdila i sama glumica, no nije željela ništa više komentirati.

Davor Puklavec/Pixsell | Autor: Davor Puklavec/Pixsell Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Marko i Nataša upoznali su se kada se ginekolog vratio iz Londona, gdje je gradio karijeru. Ubrzo je ušao u Natašin život te su započeli vezu.

Prije Kisića, bila je u braku sa Joškom Lokasom. Nataša i Joško bili su 4 godine u vezi, a vjenčali su se 2012. te se rastali svega godinu i pol kasnije, ali ni ovaj ljubavni odnos nije prošao bez drame.

Damir Spehar/PIXSELL | Autor: Damir Spehar/PIXSELL Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Zbog Lokasa nogirala Nuića?

Naime,  2009. Nataša je radila na filmu 'Kenjac' redatelja Antonia Nuića tijekom kojeg su njih dvoje započeli ljubavnu vezu. Kad je došao red na premijeru filma, ona se nije se pojavila, a nagađanja su odmah krenula. Tada se vjerovalo da je razlog treća strana, točnije oženjeni Joško Lokas s kojim je Nataša prevarila Antonia. 

Marijan Delija | Autor: Marijan Delija Foto: Marijan Delija

Komentari (58)
  • Ova gdje god dođe uđe u vezu. Otišla ljudima u svatove upoznala dečka, snima film odmah u vezi sa redateljem. Neznam gdje je Lokasa upoznala, možda se javila u kviz Upitnik.

    4. 10. 2017,   21:35
  • čudno da na popisu nije i ivan herceg

    4. 10. 2017,   20:33
  • Ova će do svoje 50-te promijeniti još 15 muževa a ljubavnika 150!

    4. 10. 2017,   21:17