Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vitka Aleksandra Grdić s farme ravno na reviju

None Foto: Marijan Delija 10

Mirišljava i sređena Miss Aleks, na prvoj večeri Wella Fashion Weeka, srela je svoje društvo s 'Farme'. Lupino i ona se nisu ni pogledali

Kontroverzna manekenka na pistu se vratila s “istesanom” linijom. Višak kilograma izgubila je na farmi gdje je jela uglavnom povrće. Manekenke su prve večeri Wella Fashion Weeka u prepunoj hali zagrebačkog hotela Arcotel nosile minikolekciju modnih brandova Just Cavalli, Class Cavalli i Max & Co. Nakon revije, Aleksandra se posljednja spustila među uzvanike, među kojima je bio i Lupino. Stajali su udaljeni jedno od drugog dva metra i pravili se da se ne vide. Nisu se ni pozdravili. Lupino je rekao da se nema on šta slikati s nekim tko ima neurotičnu energiju, a Aleksandra je na spomen zajedničke fotografije samo odmahnula rukom i ubrzo otišla. Uto je došao i Stipe Drviš. Ni on ni Lupino se nisu pozdravili.

Komentari (12)
  • meni se ta grdicka gadi zenska je glupa nebi je tako stapom najodvratnije stvorenje koje sam vidio a sto se tice lupina covijek je stvarno frajer premda taj frajer nema kulture nista a stipe je najveci zemljak misli ako je u boksu bio prvak da je najjaci stipe je pas koji laje a ne grize!!!!!!!!!!!!!!!

    6. 5. 2008,   14:26
  • jel to LUPINO pobjegao iz ZATVORA :))

    6. 5. 2008,   15:32
  • cudo da nije dosla u onim svojim jeans hlacicama, a dobro se sjetila okupati, mora da se dobro izribala kad su i novinari skuzili da mirise..

    6. 5. 2008,   14:22