Obavijesti

Show

Komentari 5

Vječna inspiracija: Tarik radi monodramu o Ćirinom životu

Vječna inspiracija: Tarik radi monodramu o Ćirinom životu
1

Nakon što ga je godinama oponašao, glumac je o treneru napisao i monodramu. Tarik i Ćiro u studiju 24sata govorili su o svojem dugogodišnjem prijateljstvu i o predstavi

VIDEO

Tarik Filipović napravio je monodramu o životu legendarnog nogometnog trenera Ćire Blaževića. Osim što je predstavu režirao i u njoj glumi, Tarik je radio i scenografiju, a s Ćirom je sudjelovao u odabiru glazbe. 

U monodrami bit će naglasak na treneru i njegovoj karizmi. Iako Ćiro kaže da 'nije ni za knjigu, film ni predstavu', nije se mogao suprotstaviti Tariku. O projektu Tarik i Ćiro pričali su u studiju 24sata.

 Razgovor možete pogledati ovdje: 

Uživo u studiju 24sata legendarni Ćiro i Tarik Filipović Voditeljica: Ana Lukiček

Posted by 24sata on 7. ožujka 2017

- Ideja mi se dugo motala po glavi, vjerojatno zbog imitacija u kojima sam 'skidao' Ćiru - rekao je Tarik i priznao kako su se često družili te je znao njegovu priču.

Neke stvari ipak nisu stale u predstavu koja traje nešto više od sat vremena, ali su sve uspjeli zaokružiti. Oni koji su je gledali kažu da se vidi da je rađena s ljubavlju te da je sjetna i topla.

- Moj sin mi je čak rekao da mu se u jednom trenutku činio da sam to stvarno ja na sceni - kaže Ćiro.

Tarik je ispričao kako su krenuli u odabir maske te dogovarali šminku, ali su shvatili kako im ništa od toga nije potrebno.

- Jedno je igrati sa svojom gestom, teško je to držati sat vremena - rekao je Tarik i pohvalio se kako zna Ćirine 'reflekse'.

- To se ne može usavršiti, to je urođeno svojstvo. Imao sam privilegiju družiti se s najboljim glumcima svijeta, a on pripada toj kategoriji - rekao je Ćiro Blažević.

Iako je stalno zaposlen, Tarik uvijek nađe vremena za sebe i obitelj. Rekao je kako se ne boji kritika jer zna što je napravio.

- Neki kolege su već pogledali i svima je odlično. Imam super ekipu, samo treba odigrati dobru tekmu - zaključio je glumac.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao