Obavijesti

Show

Komentari 12

Vjekoslava: Kuća nam nekad izgleda poput glazbene škole

Vjekoslava: Kuća nam nekad izgleda poput glazbene škole
4

SVESTRANA Vjekoslava je nedavno izdala knjigu za tinejdžere, 
a ovih dana završila je roman. Uz to Tončiju pomaže 
u pisanju pjesama, a sinu ‘uskače’ s tekstovima

VIDEO

Ovo je moja sedma knjiga, a radnja se odvija na otoku Hvaru, odakle su preci mog supruga. To je priča o tri generacije žena, njihovim tajnama i neuništivoj ljubavi, rekla nam je Vjekoslava (42), supruga glazbenika Tončija Huljića (49). Govoreći o romanu za odrasle “Gen anđela”, koji je počela pisati prije dvije godine, osvrnula se na suradnju sa suprugom, koji joj je najiskreniji kritičar.

- Roman sam napisala sama jer sam željela da on bude preslika mojih vizija. No tu i tamo bih Tončiju pročitala neki dio iz knjige i pitala ga za savjet - kaže Vjekoslava, koja piše od 23. godine. Osim zbirke ljubavne poezije, objavila je i knjigu bajki te četiri romana za djecu. Pišući najbolje izražava emocije te joj je to svojevrsna terapija za dušu.

Sa suprugom Vjekoslava dane provodi sjedeći za klavirom i piše tekstove dok on svira. Pomaže i sinu Ivanu (23), koji priprema tekstove i glazbu za svoj novi bend. Sestra Hana (20) želi mu biti kompozitorica.

- Kuća nam ponekad izgleda kao glazbena škola. Prepuna je instrumenata, a svi smo u atmosferi stvaranja - govori Vjekoslava, koju mnogi nazivaju kraljicom lakih tekstova jer piše za Jelenu Rozgu i ostale izvođače zabavne glazbe. Na te priče se ne obazire. Privatno sluša Balaševića i Oasis te suprugov novi bend. Iako su se na sceni pojavili kao “Tonči Huljić&Madre Badessa ft. Petar Grašo i Goran Bregović”, preimenovat će ga u “Tonči Huljić i orkestar” jer ih ljudi, kaže, često ne mogu do kraja izgovoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vjekoslava je kao pravi član mog benda jer mi ona pomaže u pisanju tekstova. Ponekad mi se čini da je to najkrvaviji posao jer riječi istražuje u ‘Ričniku velovareškog Splita’ pa ih zatim plete kroz priču i glazbu u pjesmi - kaže Huljić, koji će s prijateljem Petrom Grašom (35) napraviti englesko-talijansku obradu pjesama “Robija” i “Ginem” te se s njima pokušati probiti na inozemno tržište.

- Vjeka, djeca i ja živimo naše živote, borimo se i ne možemo se požaliti. Nadam se da će uvijek biti ovako dobro - rekao je Tonči.    

Sin ivan nastupa s Magazinom    

Ivan Huljić je s 18 godina napisao prvu pjesmu za Magazin. Sad u bendu svira klavijature    

‘Godi nam što nas ljudi hvale’    

Tonči se nada da će njegov bend u kojem pjeva Petar Grašo biti popularan u inozemstvu    

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...