Obavijesti

Show

Komentari 6

Vjenčanja za pamćenje: Ovi su parovi imali malo duže slavlje

Vjenčanja za pamćenje: Ovi su parovi imali malo duže slavlje
10

Dok neki parovi vole intimne ceremonije i svadbe u uskom krugu obitelji i prijatelji, drugi vole podijeliti svoju sreću s ogromnim brojem ljudi i slaviti i po nekoliko dana

VIDEO

Svako vjenčanje je poseban dan za svaki par, bez obzira bilo malo ili veliko. Svatko se pokušava približiti svojoj verziji savršenog vjenčanja. Slavni parovi ponekad i pretjeraju u toj želji. Od raskošnih probnih večera do ukusnih zakuski za oproštaj, ove zvijezde su odlučile vjenčanje slaviti i po nekoliko dana. 

Kim Kardashian i Kanye West

Reality zvijezda Kim Kardashian (37) i reper Kanye West (40) prvo su proslavili zaruke putovanjem u Pariz. Put je uključivao intimnu zakusku, raskošnu večeru u dvorcu Versailles i izlazak s najboljim prijateljima. Za svečani dan su odabrali dvorac iz 16. stoljeća u okolici Firence u Italiji. Par je za najam izdvojio 2,3 milijuna kuna, tvrdio je Mirror.

George Clooney i Amal Clooney

George (57) i Amal Clooney (40) vjenčali su se u Veneciji u hotelu Cipriani 2014. godine. Njihova svadbena proslava je trajala tri dana. Glumac i odvjetnica su odlučili prvo proslaviti večernjim izlaskom i zabavljanjem s prijateljima. Idućeg dana su izrekli sudbonosno 'da' pred 150 gostiju među kojima su bili brojni poznati. Paparazzi su ih fotografirali dok su se brodicama vozili kanalima Venecije. Nezaboravno slavlje je uključivalo vrhunske delicije i glazbu. Gosti su kasnije ispričali da je sve bilo poput vjenčanja iz filmova zlatnog doba Hollywooda, piše People.

Jessica Simpson i Eric Johnson

Pjevačica Jessica Simpson (37) i bivši igrač američkog nogometa Eric Johnson (38) svoje su vjenčanje slavili puna četiri dana. Slavlje su započeli probnom večerom na ranču San Ysidro u Kaliforniji s oko sedamdeset članova obitelji i bliskih prijatelja. Zatim su pozvali svoje goste da im se pridruže na roštilju za Dan Nezavisnosti. Idućeg dana su se vjenčali, a s gostima su se oprostili nedjeljnim ručkom.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Glumački par Justin Timberlake (37) i Jessica Biel (36) postali sumužem i ženom u listopadu 2012. godine. Vjenčali su se u luksuznom resortu Borgo Egnazia na jugu Italije. Proveli su nekoliko dana u Italiji gdje su se zabavljali s najbližim prijateljima. Supružnike je cijela proslava stajala 38 milijuna kuna od kojih je najveći dio otišao na najam prostora, vatromet i večeru, piše People. Na vjenčanju nije bilo slavnih već su htjeli sve zadržati u uskom krugu najbližih prijatelja i obitelji.

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Glumci Sofia Vergara (45) i Joe Manganiello (41) svoje su vjenčano slavlje započeli zabavom s koktelima na privatnoj plaži na Floridi. Romantična ceremonija se nastavila i idućeg dana. Joe je nakon vjenčanja svojoj supruzi otpjevao pjesmu Sweet Child of Mine što je razgalilo svih 400 uzvanika. 

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Adam Levine i Bahati Prinsloo

Pjevač benda Maroon 5, Adam Levine (39) i manekenka Behati Prinsloo (29) vjenčali su se u Meksiku. Slavili su na plaži u Los Cabosu, a gosti su bili neformalno odjeveni i opušteni. Nakon vjenčanja mladenci su otputovali u Afriku na medeni mjesec, piše Eonline.

VIDI OVO: 20 najbizarnijih činjenica na svijetu!

PA/Pixsell

VIDI OVO: 20 najboljih scena iz serije 'Sex i Grad'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...