Obavijesti

Show

Komentari 13

Vjerna podrška: Slavni roditelji sinove oblače u suknje i haljine

Vjerna podrška: Slavni roditelji sinove oblače u suknje i haljine
7

Američke zvijezde podržavaju djecu, pa im dopuštaju eksperimentiranja odjećom na muškom i ženskom odjelu. Neuobičajena im nije situacija ako im sin odjene haljinu ili ih kćer traži muške 'komade' odjeće

VIDEO

Hollywoodske zvijezde dokazuju kako je roditeljska ljubav bezuvjetna, svojoj djeci su podrška pa čak, po brojnim komentarima na društvenim mrežama, bizarnim situacijama. Američke zvijezde imaju vrlo liberalne poglede na život, ali i odgoj svoje djece.

Pjevačica Adele (31), koja se razvela od Simona Koneckog (46), nije imala nikakva predrasude kad je njezin sin Angelo (7) u Disneylandu odjenuo haljinu kakvu je Anna nosila u filmu 'Snježno kraljevstvo'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:19

Iako je roditeljima to bilo u redu, mnogi su osuđivali poznatu pjevačicu. I sama je izjavila kako će sina podržavati u svemu te prihvatiti sve što poželi biti.

Među prvima koji su podržavali rušenje rodnih granica bio je kralj popa Michael Jackson koji je svoje troje djece odgojio bez predrasuda. Uvijek im je dopuštao da odjenu što požele. 

Holivudska glumica Charlize Theron (44) iznenadila je riječima da sina Jacksona (8) odgaja kao djevojčicu jer joj je sa samo tri godine rekao da se ne osjeća kao dječak.

- Eto! I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: 'Nisam dječak!' - ispričala je glumica. Osim Charlize ima mnogo primjera u Hollywoodu kako roditelji podržavaju svoju djecu i daju im priliku da se opredijele kojeg spola žele biti.

Bivši glumački par Angelina Jolie (44) i Brad Pitt (56) tijekom braka dobili su kćer Shiloh (13) koju podržavaju na svakom koraku. Djevojčica često kupuje odjeću na muškom odjelu u trgovinama, a obitelj ne mari za mišljenje javnosti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jaden Smith (@c.syresmith)

Kad se priča o roditeljima koji najviše drže do neutralnosti spolova, Will (51) i Jada Pinkett Smith (48) su među vodećima. Sin Jaden (20) prije pet godina priznao da ga privlače muškarci. Što se tiče modnog stila, Jaden eksperimentira. Odijeva i muške i ženske komade.

Glumica Megan Fox (33) i njezin suprug Brian Austin Green (46) dopuštaju sinovima Noah (7) i Bodhi (6) da se odijevaju po svojim željama. Dječaci imaju kosu do ramena, a u šetnju s majkom idu u ružičastim haljinicama.

- On dizajnira, crta modne kombinacije i vrlo je talentiran. Obožava modu, ponekad se sam odijeva u haljine i voli ih nositi, ali samo ponekad. Upisala sam ga u vrlo liberalnu školu, ali čak i ovdje u Kaliforniji ima dječaka koji ga zadirkuju i govore mu da ne bi trebao nositi haljine ili ružičastu boju - objasnila je Fox u jednom talk showu.

Megan kaže kako joj je važno da njezini nasljednici budu puni samopouzdanja te da sami biraju životni put. Ne obazire se na komentare koji kritiziraju njezine odluke.

Pink (40) i njezin suprug, sportaš Carey Hart (44) jednom su se pojavili s kćerkom Willow (8) na crvenom tepihu obučeni u odjela. Time su htjeli dokazati da je odjeća isključivo odjeća i da ništa ne znači. Tvrde da odijevanje ne treba određivati spol. Djevojčici Willow dopuštaju da kupuje odjeću i na muškom i na ženskom odjelu trgovine te da si sama izabire što želi nositi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...