Obavijesti

Show

Komentari 12

'Vjetar u kosi' Ace Stankovića dok putuje kroz Lijepu našu

'Vjetar u kosi' Ace Stankovića dok putuje kroz Lijepu našu
11

Glavni protagonist serijala na je svom putu naišao na čovjeka koji godinama živi u prirodi u suživotu sa životinjama bez struje i koji nikad nije čuo za A. Stankovića

VIDEO

TV urednik i voditelj, Aleksandar Stanković sa svojim se Harleyem uputio na moto avanturu po kontinentalnoj Hrvatskoj snimati putopis „Vjetar u kosi“. Zajedno sa snimateljskom ekipom HTV-a Aleksandar će na motoru putovati 14 dana kako bi snimio zanimljive ljude, njihove talente i vještine kao i prirodne ljepote kontinentalne Hrvatske. Tako je glavni protagonist serijala na svom putu naišao na čovjeka koji godinama živi u prirodi u suživotu sa životinjama bez struje i koji nikad nije čuo za Aleksandra Stankovića, ali ga je lijepo ugostio i dopustio da prenoći u šatoru. S Nenadom Šimunkom, čovjekom koji je uspio završiti trostruki Ironman i to uz dijabetes trčao je po Međimurju, skočio s padobranom na aerodromu u  Osijeku, u tvornici čipsa u Donjem Miholjcu okušao se u pakiranju čipsa. U HNK Osijek razgovarao je s Marijanom Gubinom, autorom knjige „260 dana“ po kojoj se radi predstava i film. Prepoznao je i dar bioenergičara Slavka Matanovića na Dunavu koji mu je dao energiju za dalje. Bilo je samo pitanje vremena kada će Stanković spojiti svoje dvije strasti- onu prema novinarstvu i onu prema motoru – te krenuti u neku putopisnu avanturu. 

- Ideja o putopisu je moja. Volim putopise i volim motore pa sam došao na ideju da za HTV napravim putopis na motoru. Cilj putopisa je kroz različite zanimljive ljude prikazati kontinentalni dio Hrvatske. Slavonija, Baranja, Podravina, Papuk, Međjimurje, Zagorje, Kordun, Lika, Banija, Žumberak, Gorski kotar su mjesta koja ćemo posjetiti. Bit ćemo 14 dana na putu i napraviti oko 3 tisuće km - najavio je Aco.   

Putopis „Vjetar u kosi“ bi na ekranima trebao biti krajem rujna ili početkom listopada s tri epizode od po 45 minuta materijala. Redatelj serijala je Matija Vukšić, a snimatelj Mak Vejzović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...