Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Shvatila sam da mogu tući negativce i od toga zarađivati'

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL 11

Zabava za velike i male oduševila je prisutne donijevši svima osmijeh na lice i dobru zabavu. Najmlađi su na poklon dobili ulaznice za 'Marvel Universe Live'

Spiderman, Black Widow, Captain America i Iron Man okupili su se u zagrebačkoj Areni kako bi najmlađima dočarali kako je to biti super junak. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Riječ je o prvom gostovanju Marvel Universe obitelji i njihovoj predstavi prepunoj akcije za cijelu obitelj. Zabava za velike i male oduševila je prisutne donijevši svima osmijeh na lice i dobru zabavu. Djeca su na poklon dobila ulaznice za 'Marvel Universe Live' koji zahvaljujući specijalnim efektima, zračnim akrobacijama, motorima i borilačkim vještinama vodi u jedan novi i drugačiji svijet.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Glumac Juan Cernada voli stripove i filmove o super junacima, a Spiderman, kojeg i sam utjelovljuje, jedan mu je od najdražih.

– Počelo je kada sam bio dijete, imao sam bujnu maštu i avanturistički duh. Mama kaže da sam naučio trčati prije nego sam prohodao – rekao je te dodao kako mu ova uloga nudi mogućnost da bude više od čovjeka, odnosno da postane pravi superjunak.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Jedina žena među Marvelovim junacima je Black Widow, performerica Taylor Hemmeter koja se čitav život bavila gimnastikom. Nakon završetka fakulteta, ipak se nastavila baviti s onim što voli.

– Otišla sam na audiciju i shvatila da mogu tući zločeste dečke i živjeti od toga, a to je bilo kao ostvarenje sna. Black Widow je moćna i savitljiva baš poput mene - rekla je.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Marvel Universe Live' održat će se u sedam termina ovog vikenda, odnosno od 9. do 11. prosinca u zagrebačkoj Areni.
  

Komentiraj, znaš da želiš!