Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlatka Pokos konačno slavi: Diplomirala sam za svoju baku

None Foto: Instagram 8

Vlatka je kolegije na fakultetu polagala s odličnim ocjenama, a u Toronto se preselila 2017. godine. Iz Hrvatske se odselila, kako je rekla, zbog toga jer za nju kao elokventnu voditeljicu nije bilo posla na televizijama...

Nekadašnja pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (49) diplomirala je na kanadskom sveučilištu Sheridan gdje je upisala studij oglašavanja i marketinške komunikacije. Presretna Vlatka nije skidala osmijeh s lica, a pozirala je u društvu mnogobrojnih kolega s fakulteta. 

Foto: Instagram

- Diplomirala sam s počastima koje dobiva samo nekolicina najboljih studenata! Ponosna sam i sretna, u mislima s mojom bakom, koja me čuva s neba. Predivan osjećaj! Zahvalna sam na svemu dobrom u životu i na ovim divnim mladim ljudima s kojima sam studirala: Erinom iz Japana, Sebastianom iz Perua, Amanpreet iz Indije - rekla je Pokos. Dodala je kako ih sve jako voli. 

Vlatka Pokos | Autor: Boris Scitar/PIXSELL Foto: Boris Scitar/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

Vlatka je kolegije na fakultetu, kako je rekla, polagala s odličnim ocjenama, a u Toronto se preselila 2017. 

DESETLJETNI 'SUKOB' ‘Samo da se ne sretnu Alka i Vlatka, moglo bi biti svačega...'

U Zagrebu je na privatnom fakultetu studirala turistički menadžment i bila odlična učenica. Iz Hrvatske se odselila, kako je rekla, zbog toga jer za nju kao elokventnu voditeljicu nije bilo posla na televizijama. Dodala je da tečno govori engleski i talijanski jezik, a služi se njemačkim i francuskim. 

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pokos je početkom lipnja bila u Poreču gdje je u dvorani Žatika vodila izbor za Miss turizma svijeta. Iako je Boris Kosmač dao sve od sebe da pomiri nju i Alku Vuicu (57), trčeći čas jednoj pa drugoj, te sa njima razgovarao, to se ipak nije ostvarilo.

Foto: Ivan Grgat

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Komentari (73)
  • Moze reci tko sta hoce, ali Vlatka je meni skroz ok, a sad je dokazala i da ima "nesto" u glavi! Za razliku od mnogih koje se nazivaju voditeljicama!

    11. 6. 2019,   09:34
  • Super, čestitke Vlatki..,mojs prijateljica će isto uskoro diplomirati.. nikad nije kasno.. makar za svoj gušt

    11. 6. 2019,   11:08
  • Vlatka je OK. Bravo, Vlatka !

    11. 6. 2019,   10:53