Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlatka Pokos uzvraća udarac: 'Dikan je brojio svaku lipu...'

None Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nakon što je Leo Radeljak (34) rekao da će iskoristiti sve pravne načine kako bi naplatio 306.000 kuna i pripadajuće kamate, Vlatka tvrdi da je Dikan znao za svaku potrošenu kunu

Neka Leo pokaže dokaze o svojim primanjima do 2006. To je novac njegova oca koji on skriva i izbjegava plaćanje obaveza, kaže Vlatka Pokos (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je Leo Radeljak (34) rekao da će iskoristiti sve pravne načine kako bi naplatio 306.000 kuna i pripadajuće kamate, koliko mu je voditeljica dužna po pravomoćnoj presudi Županijskog suda, Vlatka tvrdi da joj je karticu dao bivši suprug, Leov otac, kojemu je i odgovarala za troškove.

BURNA VEZA Nakon rajskog vjenčanja počele svađe i razvod iz noćne more...

trnoruzica | Autor: Andrej Kreutz/PIXSELL Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL

- Od tog novca kupovala sam poklone za Laninu baku, za rođendan sam joj dala 2000 kuna. Plaćala sam u gotovini kućne pomoćnice, njih šest u godini dana, a svakoj sam platila 4000 kuna mjesečno - tvrdi Vlatka.

NE ODUSTAJE Dikanov sin Leo nema milosti: Vlatki ću uzeti i zadnju kunu

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Vlatka je bila u burnom braku s 27 godina starijim umirovljenim poduzetnikom Josipom Radeljakom Dikanom manje od dvije godine. Njihov brak, a osobito razvod, odigrao se pred očima javnosti. 

Vjenčali su se u siječnju 2006. na pješčanoj plaži karipskog otočja Turks i Caicos, a kasnije se Vlatka preselila u Dikanov stan na Cvjetnom trgu. Prizori sa svadbe na egzotičnim otocima izgledali su kao iz snova, ali sreća nije dugo potrajala. 

 - Trpjela sam, patila i borila se da preživim. Ali nemam razloga šutjeti jer ovo što se događa prelazi sve granice zdravog razuma. Zakoni i sudovi su ovdje da nas štite. U Kanadi je takvo što nepojmljivo, ljudi se snebivaju kad im pričam kroz što sam prošla i kroz što još prolazim. Žene u Hrvatskoj, realno, nemaju nikakvih prava. Sustav je protiv njih i doista mislim da bi se trebale organizirati i boriti zajedno - kaže Vlatka. Hrvatsku je napustila lani kad se preselila u Toronto.

Komentari (162)
  • E vlatka vlatka..clanak nisam citala ali posto znam da volis citat o sebi dat cu ti jedan savjet...tim advokatima daj otkaz i trazi nove...glavno i osnovno pitanje koje obrana mora postavit je...porijeklo te navodne imovine od tog lea koji te navodno hranija....dam se kladit da se to na sudu nije ni dotaklo

    14. 12. 2017,   13:36
  • Dikane ti si jadan da jadniji ne možeš biti, ja bih joj na tvom mjestu kupio kuću i davao mjesečnu rentu od 1000 eura, tako to rade gospoda ako su si već priuštila nešto što bez love ne bi mogli.Al šta ćeš bolje biti siromašan ali dostojanstven,pošten, tisuću puta se već dokazalo.Dikane, gore ti ni lova neće pomoći.

    14. 12. 2017,   14:08
  • Ajde Vlatka jasno je da te ovaj zajebava.....naravno da nisi sve potrosila na sebe,ali bojim se da si bila malo prenaivna ako nisi znala s kim si imala posla...to su takvi ljudi....zato ih nitko ni ne voli,nadji nekog ko ih cijeni....

    14. 12. 2017,   14:12