Obavijesti

Show

Komentari 6

Vođa tima cinkao je kandidate: 'Puše prije treninga, ne daj im'

Vođa tima cinkao je kandidate: 'Puše prije treninga, ne daj im'
9

Maja i Edo s timovima su odradili trening pod nazivom 'Nemam vremena'. I dok je Maja svoje povela u teretanu, Edo je sa svojim Zmajevima pošao u šumu želeći im pokazati da se trening može odraditi bilo gdje

VIDEO

Kandidati 'Života na vagi' sunčan dan započeli su na plaži uz mali izazov u kojem su na supovima (surf daskama), svatko za sebe morali veslati, a najboljeg je za nagradu čekao osobni imunitet. Na kraju izazova najbolji iz svakog tima bili su Roko i Vlado, koji su se zatim natjecali jedan protiv drugog, a konačnu pobjedu odnio je Roko zaradivši osobni imunitet.

Odmah poslije izazova uslijedio je i trening. Maja je svoje Štrumpfove pitala po kojem su principu izbacili Ivana iz showa, a kada su joj objasnili da su išli po principu tko je izgubio najmanje kilograma, zaključila je da su mogli i bolje odlučiti.

- Ja poštujem njihovu odluku ali, jesu li mogli drugačije? Možda su i mogli! - zaključila je Maja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trenericu je zanimalo kakvi su odnosi u timu, a svi su komentirali da je Držislav potonuo i udaljio se od svih njih.

- Ne pušim, ne pijem kavu, koristim svaki trenutak da opustim kralježnicu i treba mi moj mir. To je moje punjenje baterija - rekao im je Držislav.

Robert iz showa Život na vagi: Moram se trgnuti i promijeniti
Robert iz showa Život na vagi: Moram se trgnuti i promijeniti

Maja i Edo s timovima su odlučili odraditi trening imena 'Nemam vremena'. I dok je Maja svoje povela u teretanu, Edo je sa svojim Zmajevima pošao u šumu želeći im pokazati da izlike ne postoje i da se trening može odraditi bilo kada i bilo gdje. Marino je otkrio Edi da se u sedam godina uspio udebljati sto kilograma i da zna da se jako zapustio jer nije jak u glavi.

Pokazali smo da jednostavnim strukturiranim kretnjama uz pravilno doziranje opterećenja možete napraviti sjajan posao - objasnio je Edo, koji je upitao vođu Zmajeva, Roka, kako gleda na to da neki kandidati puše prije treninga.

- Mislim da bi ti trebao dignuti letvicu. Pola sata prije treninga, koga vidiš s cigaretom ili pričaj s njim ili im udari neki penalčić ili kaznicu. I tko kasni nekoliko minuta bez razloga, ne daj mu da trenira. I daj da to bude više kao u vojsci jer će ti onda tako početi fušati i u vježbama - ozbiljan je bio Roko.

- To ćemo odmah promijeniti! - rekao mu je trener i dodao da mu se sviđa kako Roko razmišlja i potaknuo ga da samo tako nastavi.

Treneri su odlučili da vođe timova odmjere snage u tome tko je bolji i jači usput im postavljajući pitanja poput zašto su se zapustili. Kandidatima je u posjet došla klinička i sportska psihologinja Iva Brozičević Dragičević i održala radionicu ''Moji krivci negativne emocije''.

- Razgovarat ćemo o ljudima, stvarima i okolnostima koje oni krive za svoje sadašnje stanje i o negativnim emocijama - rekla im je Iva te dodala da ne želi gasiti požar, već pomoći ljudima da steknu zdrave životne navike.

Također, otkrila je da u Hrvatskoj svako peto dijete ima problem debljine. Ivan je rekao da je baš zbog toga i došao u ovoj show kako bi svome djetetu bio uzor i pokazao kako se sve može. Razgovarali su i o uvredama i kako se s njima nose.

- Vrijeđajući osobe koje imaju problema s težinom, ljudi ne shvaćaju da lupanje na psihu može lupiti na razne načine. Netko će se povući, tako sam ja radila, netko će pasti u toliku depresiju da se neće moći iskobeljati, netko će popiti tablete jer neće moći spavati, a netko će uzeti nož i ozlijediti se - objasnila je Mirna.

Mirna: 'Bojim se vode. I u tušu me strah da mi ne dođe na lice'
Mirna: 'Bojim se vode. I u tušu me strah da mi ne dođe na lice'

- Odrastala sam uz krivnju prema sebi jer bih uvijek jela, i kad je dobro i kad je loše - rekla je Nea.

Psihologinja ih je zamolila da na papirić napišu koji su njihovi krivci za debljanje i koja ih emocija povezuje s tim krivcem.

- Moj krivac leži isključivo u meni - rekla je Sara.

- Što god mi se dogodi negativno u životu nadomjestim to hranom i poslije sam ljut na sebe - rekao je Nenad te dodao da za svoje stanje krivi sebe.

- Jedini krivac sam ja sam i jako sam ljut na sebe - pročitao je Vlado što je napisao na papiriću.

- Prije sam krivila druge, a sada sam svjesna da sam ja kriva. Ja znam jesti iz dosade - priznala je Ana. Ivan je, pak, otkrio tešku priču zbog čega misli da je Domovinski rat utjecao na njegovu prekomjernu težinu kada mu je pola obitelji ubijeno.

- U jednom danu izgubite pola obitelji. Saznate da su vam odveli brata, tri ujaka, da su vam dva bratića poginula. Da su tetak i tetka poginuli išavši po sitnice. Mi smo se svi nadali da su njih odveli sve i da će se vratiti kući. I onda dolazi '96. i masovne ekshumacije, a tijela dolaze jedno po jedno, a vi onda samo imate sprovode - ispričao je Ivan.

Na kraju radionice kandidati su svoje izlike zavezali za balon i pustili u zrak kako bi okrenuli novu stranicu u životu.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica