Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Voditelj Lokas je u pola minute pročitao Morani čak 7 pitanja...

None Foto: HRT/Screenshot 4

KVIZ POTJERA Nakon minute i 26 sekundi, lovkinja je imala samo šest koraka, a ostalo joj je 34 sekunde do kraja. Ipak, voditelj je u tom trenutku ubacio u višu brzinu...

U najnovijoj epizodi kviza 'Potjera', voditelj Joško Lokas (47) nevjerojatno je brzo čitao pitanja, a 'lovkinja' Morana Zibar to je uspješno pratila.

Krešimir, Silvana i Vjeran ušli su u završnu 'Potjeru' pa su s 12 točnih odgovora, odnosno 15 koraka ispred lovkinje, obranili iznos od 95.500 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

- 15 je jako lijep broj i zato vas molim za fair play kako bi Morana u miru imala iste uvjete kao i vi - najavio je Lokas završnu potjeru lovkinje.

Foto: HRT

Nakon minute i 26 sekundi, lovkinja je imala samo šest koraka, a ostalo joj je 34 sekunde do kraja. Ipak, voditelj je u tom trenutku ubacio u višu brzinu pa je u nešto više od pola minute pročitao čak sedam pitanja na koja je Morana dala odgovor, od kojih neka nije stigao ni dovršiti.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA':

Komentari (49)
  • gledao danas. stvarno je brzi dosta od tarika.

    23. 9. 2019,   23:45
  • Ja sam sve nekako vjerovala da nije namjestaljka, volim kvizove, ali kad je Dean u jednojemisiji na kraju potjere odgovorio prije nego sto je Tarik zavrsio rijec, a radilo se o anagramu,( nemozes nikako odgvoriti prije jer nije klasicno pitanje o necem, nekom) ... vidjela sam cista namjestaljka, imaju vec cca pitanja koja ce biti... I jos k tome, onako su se Tarik i Dean pogledali...ka ono , kam zuris??? Zalosno. Ok mi je Lokas kao zamjena, posteniji nacin citanja, svima brzo. Tarik kako kada i kako kome.

    24. 9. 2019,   00:12
  • I što je tu toliko nevjerovatno? Pa većina lovaca odgovara na pitanja prije nego su do kraja pročitana... Jedino je relevantno da Joško ipak čita nešto brže nego Tarik što je po meni i okej, jer čim je veći uzorak pitanja - to je završna potjera korektnija.

    23. 9. 2019,   23:24