Obavijesti

Show

Komentari 1

Voditeljica u suzama: Nasjela na opaku šalu kolega u studiju

Voditeljica u suzama: Nasjela na opaku šalu kolega u studiju
11

Holly Willoughby vodila je emisiju 'Monday Morning Makeover' gdje je ostala šokirana transformacijom žene koja se prijavila u show, a kad je shvatila da je sve to samo šala, rasplakala se

VIDEO

Britanska televizijska voditeljica Holly Willoughby (38) bila je žrtva prvoaprilske šale svojih kolega u jutarnjem showu 'Monday Morning Makeover'. U emisiju se prijave osobe koje žele promjenu izgleda, naravno, na bolje. No, ono što su napravili jednoj ženi, i to baš na prvi april, šokiralo je voditeljicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada je žena izašla u uskoj ružičastoj pliš haljini i čizmama, s prenapadnom šminkom i neukusnom frizurom, voditeljica je ostala bez riječi dok su njeni kolege hvalili transformaciju.

Holly nije ništa komentirala, a kada se žena pogledala u ogledalo, doslovno se rasplakala od tuge. Voditeljica je odmah poskočila sa stolice da ju utješi te ju je poslala u automobil da odu u drugi studio kako bi si sama odabrala haljinu koja joj se sviđa.

Misleći kako je učinila dobro djelo, odahnula je, ali onda je uslijedio novi šok. Automobil se zaletio u željeznu spravu i odmah planuo. 

- Ajme meni jeste li svi dobro?? Čujete li nas, jeste svi u redu? - panično je vikala, a njezini kolege su prasnuli u smijeh.

- Prvi april! - uzviknuli su dok je Holly od šoka zaplakala.

- Ne smijem psovati, ali da  mogu čuli biste me, stvarno niste normalni - govorila je kroz suze. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin