Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Voli vas zvjezdetina': Grubnić poslao poklon finalistima plesa

None Foto: Instagram 11

Grubnić je finalistima u studio dostavio veliki crni balon s natpisom: 'Sretno večeras. Voli vas vaša zvjezdetina', ispod kojeg je mašnom okruglu kutiju napunio krafnama i tako iznenadio prijatelje

Večeras će se saznati koji će par će od tri para finalista showa 'Ples sa zvijezdama' pobijediti.  U 'igri' su ostali komičar Ivan Šarić (28) i njegova partnerica Paula Jeričević (25), glumac Slavko Sobin (34) i njegova partnerica Gabriela Pilić te fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa (41) i njezin partner Marko Mrkić. 

Foto: Instagram

Nostalgija za tjednima plesanja dolazi možda i očekivano s obzirom na veliko iskustvo i znanja koja su stjecali od profesionalnih plesača, svojih mentora te naravno i zbog poznanstava koja su stekli u showu.

24 PITANJA Mia Kovačić: 'Navijam za ženu u finalu 'Plesa sa zvijezdama'

Zato je finaliste prigodnim poklonom odlučio iznenaditi Marko Grubnić (37) koji je prošlog tjedna, sa svojom plesnom partnericom Elom Vuković, ispao iz showa tik pred finale. 

Foto: Instagram

No, Marko je fer igrač stoga je svoje prijatelje iznenadio prigodnim poklonom.

Foto: Instagram

Naime, Grubnić im je u studio dostavio veliki crni balon s natpisom: 'Sretno večeras. Voli vas vaša zvjezdetina', ispod kojeg je mašnom okruglu kutiju napunio krafnama. 

Finalisti se  nisu mogli ne pohvaliti poklonom stoga su svi do reda i Ivan, Slavko te Viktorija na svojim profilima društvenih mreža pohvalili poklonom i zahvalili Marku na podršci.

Foto: Instagram

- Volimo te zvjezdetino naša - poručila mu je Viktorija u videozapisu na društvenoj mreži.

POGLEDAJTE VIDEO: 

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka nitko ne želi u blizini

Komentari (29)
  • Zaboravio je fotošopirati balon i krafne 😅

    2. 6. 2019,   16:36
  • Baš je prava ljepotica ovaj Grubnić

    2. 6. 2019,   16:15
  • Vidi lika kako je umišljen. On sebe naziva zvjezdetinom.

    3. 6. 2019,   02:00